Vis daugiau amerikiečių negali rasti partnerio: dėl visko kaltas D. Trumpas?

  • Teksto dydis:

Ieškant gyvenimo partnerio būtina apmąstyti viską – pradedant išvaizda ir baigiant charakteriu. Pastaruoju metu vis daugiau amerikiečių negali rasti antrosios pusės, mat pasirinkimą lemia politinės pažiūros.

Viename iš Amerikos Teksaso valstijos barų vyko greitųjų pasimatymų vakaras. Jame buvo pilna vienišų, antros pusės ieškančių amerikiečių. Čia susirinkę – nusivylę pažinčių programėlėmis. Kaip jie sako, metas imti jautį už ragų.

„Jis turi turėti darbą. Nuo to reikia pradėti“, – sakė moteris.

„Man nereikia mulkio“, – juokėsi kita moteris.

Darbas, namai, vaikai – čia aptariama viskas. O kaip dėl politinių pažiūrų?

„Dauguma žmonių čia sako, kad per pirmąjį pasimatymą apie politiką mieliau nekalbėtų. Bet politika vaidina svarbų vaidmenį. Dauguma amerikiečių nori susitikinėti su žmogumi, kurio politinės pažiūros sutampa su jų politinėmis pažiūromis“, – šnekėjo žurnalistė Sophie van der Meer.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Santuokų tarp demokratų ir respublikonų Amerikoje tik 4 proc.

„Jei iš tiesų esate priešingose pusėse, tiesiogine to žodžio prasme, – kairėje ir dešinėje, santykiai niekada nepavyks. Tai labai svarbu“, – tikino ieškanti vaikino Amanda.

„Kalbama apie pagrindines žmogaus vertybes, kurios yra jūsų politinių įsitikinimų derinys. Manau, kad žmonės turėtų susitikinėti su žmogumi, kuris priklauso jų genčiai“, – kalbėjo pasimatymų organizatorė Katy Clark.

Pastaraisiais metais Donaldas Trumpas yra nepavykusių pasimatymų kaltininkas. Net 84 proc. demokratų su jo šalininkais niekada nesusitikinėtų.

„Man pasakoma, jeigu galimas partneris yra D. Trumpo šalininkas, nenoriu su juo turėti nieko bendro. Arba atvirkščiai, norima susitikinėti tik su Trumpistais. Taip jau yra“, – pasakojo pasimatymų organizatorė.

Pastebima, kad vis daugiau amerikiečių gyvenimo partnerių ieško savo draugų rate. Esą tarp pažįstamų ar draugų lengviau susirasti žmogų, kuris puoselėtų tas pačias politines vertybes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Poravimasis über alles

Poravimasis über alles portretas
Čia rimta krize

Cha

Cha portretas
O kodėl ne Putinas kaltas, kaip pas mus, Lietuvoje ?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių