D. Trumpas pasiruošęs „tinkamu metu“ susitikti su Kim Jong Unu

  • Teksto dydis:

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) trečiadienį pareiškė, kad norėtų susitikti su Šiaurės Korėjos lyderiu Kim Jong Unu (Kim Čen Unu), kai tam bus tinkamas metas.

„Nekantraudamas laukiu galimybės dar kartą jį pamatyti tinkamu metu“, – sakė JAV vadovas prieš susitikimą su Airijos premjeru Leo Varadkaru (Lio Varadkaru).

Vizito į Airiją atvykęs D. Trumpas sakė, kad, jo nuomone, Kim Jong Unas norėtų sudaryti susitarimą su JAV. Jungtinių Valstijų prezidentas taip pat pabrėžė, kad siekia susitarti su Pchenjanu.

D. Trumpas po istorinio pirmojo susitikimo su Kim Jong Unu, įvykusio 2018-ųjų birželį Singapūre, paskelbė, kad Šiaurės Korėjos branduolinės grėsmės nebėra. Šiaurės Korėjos lyderis per tą susitikimą pažadėjo siekti „visiškos Korėjos pusiasalio denuklearizacijos“.

Vėliau abu lyderiai nesutarė, ką tai turėtų reikšti, bet D. Trumpas tvirtina, kad jie su Kim Jong Unu išlieka artimi, net ir nutrūkus antram jų susitikimui Vietname šių metų vasarį be jokios sutarties ar bendro pareiškimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
O vieta - ar tik ne apie Gvantanamą kalbi? :/

juk

juk portretas
padeti valdo ne jis o masonsionai jis tik geras zmogus ir marionete vykdantis ju nutarimus nes pekla uzkurti nori butent jie kad galetu valdyt pasauli tai matosi is visos tos sudpolitikos kuria veda masonai
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių