D. Trumpas save pavaizdavo kaip boksininką apnuoginta krūtine

  • Teksto dydis:

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas), prieš kelias dienas išprovokavęs gandų pliūpsnį neplanuotu apsilankymu ligoninėje, trečiadienį per „Twitter“ paskelbė savo portretą, kuriame jis pavaizduotas kaip raumeningas boksininkas apnuoginta krūtine.

Prezidentas įtūžo dėl žiniasklaidos skelbtų spėlionių apie šeštadienį įvykusį jo vizitą vienoje vyriausybinėje ligoninėje netoli Vašingtono, o naujoji neįprasta žinutė atrodo kaip mėginimas užbaigti kalbas apie jo sveikatos būklę.

Paskelbtame fotomontaže D. Trumpo galva pridėta prie boksininko kūno. Šio atvaizdo pagrindas yra Holivudo aktoriaus Sylvesterio Stallone (Silvesterio Stalonės) nuotrauka filmo „Rokis III“ (Rocky III) plakatui.

Montažas, kuriam taip pat buvo panaudotas 73 metų prezidento veido atvaizdas, nupieštas aerografu, buvo paskelbtas be jokio komentaro.

Respublikonas nekilnojamojo turto magnatas anksčiau nevengdavo pasigirti savo gera sveikata, taip pat girdavo arba paniekinamai atsiliepdavo apie kitų vyrų fizinę būklę, dažnai – jiems į akis per oficialius renginius.

Antradienį per savo perrinkimo kampanijos renginį Floridoje D. Trumpas pasakė ilgą ir keistoką tiradą apie savo pastarąjį apsilankymą ligoninėje.

Jis klaidingai tvirtino, kad didieji žiniasklaidos kanalai pranešė apie neva jį ištikusį „didžiulį“ širdies smūgį ir dėl to esą be jokio išankstinio pranešimo išvežtas į Walterio Reedo (Volterio Rido) karinę ligoninę.

Iš tikrųjų daugelyje žiniasklaidos pranešimų buvo keliama klausimų dėl šio apsilankymo, apie kurį paprastai būtų pranešama iš anksto, neįprastų aplinkybių. Baltieji rūmai vėliau paaiškino, jog D. Trumpas paprasčiausiai nutarė anksčiau nei planuota surengti kasmetinę jo sveikatos patikrą, kad vėliau sutaupytų laiko.

Vėliausio sveikatos patikrinimo, atlikto vasarį, išvadose sakoma, kad D. Trumpas turi viršsvorio, bet jo sveikatos būklė gera.

Prezidentas retai mankštinasi, tačiau mėgsta žaisti golfą ir būtent tai trečiadienį darė savo privačiame kurorte „Mar-a-Lago“ Floridoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tikiuosi-

Tikiuosi- portretas
Stalone paduos ta asilą į teismą, gerokai turėtų sumokėt mulkis.

...

... portretas
Che - bando su Putinu susilygint! ;D
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių