D. Trumpas teigia, kad 75 proc. amerikiečių yra prieš jo apkaltą

  • Teksto dydis:

Jungtinių Valstijų prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) sekmadienį pareiškė, kad trys ketvirtadaliai amerikiečių nepalaiko Demokratų partijos inicijuoto jo apkaltos proceso.

„Apklausos dabar rodo labai didelį apkaltos nepalaikymą, ypač svyruojančiose valstijose. 75 proc. prieš 25 proc. Ačiū Jums!“ – tviteryje parašė D. Trumpas.

Demokratai pradėjo prezidento apkaltos procedūrą rugsėjo 24 d. po to, kai amerikiečių šaltinis išreiškė susirūpinimą dėl D. Trumpo telefoninio pokalbio su Ukrainos prezidentu Volodymyru Zelenskiu, kuris įvyko liepos 25 d.

Šio pokalbio metu Amerikos prezidentas ragino V. Zelenskį pradėti tyrimą prieš buvusį JAV viceprezidentą Joe Bideną (Džo Baideną) ir jo sūnų Hunterį (Hunterį), kuris dirbo Ukrainos energetikos kompanijoje.

D. Trumpo oponentai demokratai mano, kad susiejo Amerikos finansinę paramą Ukrainai su tokiu tyrimu. Dėl to D. Trumpui galima pagrįstai inicijuoti apkaltos procesą, nes prezidentas negali naudotis savo tarnybine padėtimi kovoje su politiniu oponentu.

Pats D. Trumpas šį faktą neigia ir teigia, kad šiuo atveju principas „paslauga už paslaugą“ neveikė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaip

kaip portretas
masoniliuminatai nutars taip ir bus juk ten viska spendzia triljonai....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių