Dauguma amerikiečių mano, kad D. Trumpas bus perrinktas dar vienai kadencijai

  • Teksto dydis:

Daugiau kaip pusė apklaustų amerikiečių mano, kad JAV prezidentas Donaldas Trumpas laimės 2020 metais įvyksiančius rinkimus. Tyrimo rezultatus trečiadienį paskelbė leidinys „Politico“.

Apklausos duomenimis, 56 proc. rinkėjų mano, kad D. Trumpas bus perrinktas antrai kadencijai. 34 proc. respondentų laikosi priešingos nuomonės, dar 10 proc. nesiryžo prognozuoti JAV prezidento rinkimų baigties.

Apklausos rengėjai pabrėžia aukštą Amerikos rinkėjų motyvacijos lygį. Likus metams iki prezidento rinkimų, apie 70 proc. apklaustųjų pareiškė esą „labai suinteresuoti“ dalyvauti balsavime. 92 proc. amerikiečių 2020 metų lapkričio 3 d. ketina ateiti į rinkimų apylinkes. Pasak specialistų, D. Trumpo perrinkimo perspektyva yra veiksnys, vienodai motyvuojantys tiek Demokratų partijos, tiek Respublikonų partijos šalininkus.

Apklausoje, kurią lapkričio 1-3 dienomis „Politico“ surengė kartu su tyrimų tarnyba „Morning Consult“, dalyvavo apie 2 tūkst. žmonių.

JAV prezidento rinkimai kitąmet vyks 59-ąjį kartą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
JAV visu greičiu rieda į prarają - indėnų protėvių prakeiksmai veikia.

ir

ir portretas
jau matosi kad sis zmogus daro viska protingai ir padek Dieve jam kovoje su savo mafija nes sionsatanistai isiuto ir daug ka reikes sodint uz grotu nes vyksta kone pilkaras .......
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių