Pereiti į pagrindinį turinį

D.Cameroną dėl susidūrimo su bėgančiu vyriškiu sargyba skubiai įstūmė į jo automobilį

2014-10-27 20:42
BNS inf.

Didžiosios Britanijos ministrą pirmininką Davidą Cameroną (Deividą Kameroną) jo sargybiniai Lydse grūste įgrūdo į jo oficialų automobilį, kai vienas žmogus bėgdamas per minią vos nesusidūrė su juo; šis įvykis parodė, jog esama rimtos saugumo spragos, matoma vaizdo įraše.

Rugpjūtį Didžioji Britanija paskelbė aukštesnį pavojaus lygį, o D.Cameronas pasakė, kad Sirijoje ir Irake veikiantys „Islamo valstybės“ kovotojai kelia didžiausią pavojų saugumui Britanijoje.

Vaizdo įraše matyti, kaip kažkoks vyriškis bėga link D.Camerono, išeinančio iš renginio Lydse, ir tartum atsitrenkia į jį, bet tuoj pat jis sulaikomas, o asmens sargybiniai D.Cameroną skubiai veda į laukiantį automobilį.

„28-erių vietinis vyriškis buvo trumpam sulaikytas, nes priėjo arti prie premjero grupės, – sakoma Vakarų Jorkšyro policijos pranešime tinkle „Twitter“. -

Jokių grasinimų nebuvo, patikrinus to vyriškio duomenis, jis buvo paleistas; jam leista eiti savo keliu“.

Premjeras padėkojo savo sargybiniams už energingus veiksmus.

Anot britų žiniasklaidos, minimas bėgikas buvo Deanas Balboa Farley (Dinas Balboa Farlis), kuris savo paskyroje tinkle „Facebook“ parašė, kad šis įvykis tebuvo tik bėgiojančio žmogaus „prisilietimas“ prasilenkiant su kitu žmogumi.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų