E. Macronas: M. Le Pen nori, kad Prancūzija išeitų iš ES

Kraštutinių dešiniųjų kandidatė į Prancūzijos prezidento postą Marine Le Pen slapta nori išvesti šalį iš Europos Sąjungos, antradienį per rinkiminę kampaniją pareiškė prezidentas Emmanuelis Macronas.

Kalbėdamas rytiniame Miulūzo mieste, E. Macronas atkreipė dėmesį į tai, kad M. Le Pen yra sakiusi, jog norėtų nustoti mokėti ES kai kurias įmokas ir pakeisti kai kuriuos Prancūzijos santykių su ES aspektus.

„Yra tokių, kurie bandė tai daryti. Jie susidūrė su problemomis, – sakė E. Macronas. – Tai reiškia, kad ji norėtų išeiti, bet nemano, kad saugu tai pasakyti“.

„Ji į savo programą įrašė, kad nori sukurti nacionalinių valstybių aljansą“, – sakė E. Macronas.

Po to jis atkreipė dėmesį į savo paties ryšius su Europa ir teigiamą ES poveikį Prancūzijos žmonėms.

„Aš tikiu Europa. Per pastaruosius penkerius metus mes ją pakeitėme ir kaip europiečiai padarėme dalykų, kurie pakeitė mūsų bendrapiliečių gyvenimus“, – sakė jis, paminėdamas viso bloko pastangas užtikrinti vakcinų nuo koronaviruso tiekimą arba atsigavimo fondą, skirtą padėti šalims kovoti su pandemijos padariniais.

E. Macronas ir M. Le Pen balandžio 24 dieną susigrums antrajame prezidento rinkimų ture, kuriame E. Macronas nedideliu skirtumu pirmauja.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

>kauniete

>kauniete portretas
Isgerk bojarysnyko ir pasimelsk pedofilui putleriui, kaimiete... :DDD

patys JANKIAI u ž v i r ė KOŠĘ Ukrainoje , o

patys JANKIAI u ž v i r ė KOŠĘ Ukrainoje , o portretas
dabar lyg "šv. avinėliai" yra tik s t e b ė t o j a i , kaip naikinami Ukrainos gyventojai.--Dar tokio SAUGUMO lygio JANKIAI iki šiolei nėra d e m o n s t r a v ę - tai pasityčiojimas iš visos EUROPOS saugumo.--Matosi jog JANKIAI iš i š g a s č i o APSIŠIKO ir tūno nuošalėje ,b i j o jog RUSAI jiems nenumestų ant MAKAULĖS tokių "dovanų", kuriomis JANKIAI nužudė daugybę JAPONIJOS gyventojų.

JANKIAI,nuo karo pradžios tik s t e b i įvykius Ukrainoje,

JANKIAI,nuo karo pradžios tik  s t e b i įvykius Ukrainoje, portretas
negi tokiu pat b ū d u JANKIAI " gins" Lietuvą nuo agresorių ?----Juk po II-ro pasaulinio karo JANKIAI irgi g a r s i a i ŠAUKĖ, jog tuo ateis ir išgelbės Lietuvą,,,tačiau n e a t ė j o,--Ir šiandieną JANKIŲ laikysena p a n a š i ;-jie a k i v a i z d ž i a i demonstruoja ŽIŪROVO lakyseną ne tik Ukrainos , bet ir visos ES valstybių s a u g u m o atžvilgiu-- tai patvirtina JANKIŲ g r o b u o n i š k a savisauga;--agresorius agresorių supranta -š i a n d i e n RUSAI , o r y t o j JANKIAI---taigi, PASAULYJE mažos valstybės d a u g y b ę dešimtmečių-šimtmečių gyvena s k u r d e -- keisdamos agresyvius KOLONIZATORIŲS.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių