Golfo žvaigždės saulėlydis?

Aštuonios, devynios ar dešimt? Žurnalistai negali tiksliai suskaičiuoti garsaus golfo žaidėjo Tigerio Woodso meilužių, kurios ne tik suluošino jo asmeninį gyvenimą, bet ir tapo grėsme sportininko karjerai.

Viskas prasidėjo nuo avarijos

Turtingiausiu pasaulyje sportininku laikomo amerikiečio gyvenimas pradėjo byrėti po neaiškiomis aplinkybėmis įvykusios avarijos. Orlande, kuriame gyvena, vairuodamas savo automobilį "Cadillac" T.Woodsas rėžėsi į gaisrinį hidrantą, o po to – į medį. Sportininkas patyrė tik veido nubrozdinimus. Už neatsargų vairavimą jam buvo skirta 164 dolerių (383 litų) bauda ir keturi baudos taškai.

Incidentas būtų greitai pamirštas, bet netrukus pradėjo aiškėti jo aplinkybės. Pasirodo, tą dieną T.Woodsas susipyko su žmona Elin Nordegren. Įtarusi sutuoktinio neištikimybę, moteris sukėlė skandalą, puolė jam į atlapus ir pradėjo draskyti. T.Woodsas nusprendė sprukti, o žmona pradėjo jį vytis, rankoje laikydama golfo lazdą. Sportininkas sėdo į automobilį ir nudūmė, tačiau apimtas afekto nesuvaldė savo "Cadillac".

Medikai nuvežė T.Woodsą į ligoninę, bet netrukus paleido namo. Policija pradėjo tirti versiją, kad jis vairavo paveiktas alkoholio arba svaiginančių vaistų, bet šie įtarimai kol kas nepatvirtinti.

Po avarijos sportininkas stengiasi nesirodyti viešumoje, bet išplatino pareiškimą, kuriame atsiprašė už nusižengimą ir paaiškino, kad avarija įvyko dėl jo kaltės ir asmeninių priežasčių. Tačiau žiniasklaidai tokio pasiaiškinimo nepakako, ir netrukus vienas po kito į viešumą pradėjo kilti sensacingi faktai.

p>Pasipylė meilužių prisipažinimai

Pirmą smūgį jau penkerius metus santuokoje gyvenančiam ir du mažus vaikus auginančiam T.Woodsui smogė JAV bulvarinis leidinys "National Enquirer", atskleidęs slaptą sportininko romaną su naktinio klubo vadybininke Rachel Uchitel. Konfliktas su žmona esą ir kilo po to, kai ji užklupo vyrą susirašinėjantį trumposiomis žinutėmis su meiluže. R.Uchitel neigė artimai draugaujanti su T.Woodsu, tačiau seksualios blondinės draugė išklojo visą tiesą.

Problemos tuo nesibaigė. Netrukus prabilo dar viena gražuolė, 24 metų padavėja Jaimee Grubbs. Ji prisipažino žurnalistams, kad jau pustrečių metų artimai draugauja su T.Woodsu, ir pateikė įrodymų: trumpąsias žinutes ir telefono atsakiklio įrašus. Viename jų – abonentas, kalbantis T.Woodso balsu, įspėja apie tai, kad jo žmona skambinėja visiems jo kontaktų sąraše esantiems asmenims.

T.Woodso meilužių sąrašas pradėjo greitai ilgėti. Vienas po kito pasipylė įvairių moterų prisipažinimai turėjus intymių santykių su garsiu golfo žaidėju. Tikslaus meilužių skaičiaus niekas nežino. Apžvalgininkų pateikiami skaičiai svyruoja nuo aštuonių iki dešimties.

Karjera pradeda byrėti

T.Woodsas visuomet stengėsi neviešinti savo asmeninio gyvenimo, o jo šeima buvo laikoma pavyzdine. Nepriekaištinga reputacija padėjo sportininkui uždirbti milijonus iš reklamos. Jis filmavosi garsių bendrovių "Nike", "Accenture" ir "Gilette" reklamose, tapo gėrimo "Gatorade" reklaminiu veidu. Kelerius metus iš eilės žurnalas "Forbes" pripažįsta T.Woodsą geriausiai apmokamu sportininku, o visai neseniai jis tapo pirmu žmogumi sporto istorijoje, uždirbusiu daugiau nei 1 mlrd. dolerių (apie 2,3 mlrd.litų).

Neištikimybės skandalas gali skaudžiai atsiliepti T.Woodso karjerai. Didžiąją dalį pajamų sportininkas gauna ne žaisdamas, o reklamuodamas rėmėjų produkciją. Jau dabar JAV televizijos nustojo žiūrimiausiu laiku rodyti reklamas, kuriose jis nusifilmavo. Vos pasigirdus pirmiems pranešimams apie T.Woodso meilužes, kompanija "Gatorade" nutraukė su juo kontraktą, sudarytą 2007-aisiais penkeriems metams. Per šį laiką sportininkas turėjo uždirbti maždaug 100 mln. dolerių (230 mln. litų). Tai reiškia, kad dabar jis praras maždaug 40 mln. dolerių (92 mln. litų).

Kiti rėmėjai, atrodo, kol kas laukia skandalingos istorijos atomazgos. Tuo tarpu žmona nusprendė nieko nelaukti ir, pasak JAV žiniasklaidos, išsikėlė gyventi į kitą šeimos namą. Švedijos laikraščiai pranešė, kad E.Nordegren prieš kelias savaites įsigijo namą Stokholme ir tikriausiai ketina grįžti į tėvynę.


Neoficialus T.Woodso meilužių sąrašas

1. Rachel Uchitel, naktinio klubo vadybininkė. Neigia turėjusi artimų santykių su T.Woodsu.

2. Jaimee Grubbs, 24 metų padavėja. Prisipažino, kad jau 31 mėnesį artimai draugauja su T.Woodsu.

3. Jamie Jungers, 26 metų modelis, reklamuojanti apatinį trikotažą. Sklando gandai, kad jos ir T.Woodso romanas prasidėjo praėjus vos dviem mėnesiams po sportininko vestuvių. Buvęs gražuolės vaikinas papasakojo žurnalistams, kad T.Woodsas skambindavo jai kiekvieną kartą, kai atvažiuodavo į Las Vegasą, bet Jamie visuomet tvirtindavo, kad jis tėra jos draugas. Dabar mergina už pinigus papasakojo žiniasklaidai savo pikantišką istoriją. "Mes beprotiškai mylėdavomės", – prisipažino ji.

4. Kalika Moquin, 27 metų naktinio klubo vadovė iš Las Vegaso. Moteris atsisakė komentuoti gandus apie jos audringą romaną su T.Woodsu.

5. Mindy Lawton, 33 padavėja iš Orlando, dirbanti už 8 dolerius per valandą. T.Woodsas paliko ją prieš dvejus metus, todėl moteris neturėjo ką prarasti ir detaliai papasakojo apie romaną su sportininku. M.Lawton tikino aistringai mylėjusi T.Woodsą, o šis esą ją išnaudodavo ir būdavo labai šiurkštus.

6. Cori Rist, 31 metų modelis ir vakarėlių liūtė iš Niujorko. Pranešama, kad ji netgi supažindino T.Woodsą su savo septynerių metų sūnumi.

7. Holly Sampson, 36 metų pornožvaigždė, gyvenanti Los Andžele. Moteris nei patvirtino, nei paneigė pranešimų apie jos romaną su T.Woodsu. Pasak apžvalgininkų, jis sąmoningai stengiasi išlaikyti intrigą, siekdama populiarumo.

8. Neįvardijama 26 metų padavėja iš Orlando.

9. Neįvardijama britė, dirbanti televizijoje.

10. JAV žiniasklaida teigia, kad prabilti apie romaną su T.Woodsu ketina dar viena moteris, "turinti sekso maniją".



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių