„Hamas“: paliaubų susitarimas turi apimti visišką Izraelio pasitraukimą iš Gazos Ruožo

  • Teksto dydis:

Islamistų grupuotė „Hamas“ ketvirtadienį pareiškė, kad į bet kokį susitarimą dėl paliaubų Gazos Ruože turi būti įtrauktas visiškas Izraelio pajėgų išvedimas iš šios palestiniečių teritorijos.

„Bet kokiu susitarimu turi būti pasiektos visapusiškos paliaubos, visiškas (Izraelio) pasitraukimas iš Gazos Ruožo ir perkeltųjų asmenų sugrįžimas“, – pareiškė „Hamas“ pareigūnas Hossamas Badranas (Hosamas Badranas).

Ketvirtadienį Katare atnaujintos derybos dėl paliaubų palestiniečių anklave.

Tačiau kol kas nesitikima, kad susitarimas bus pasiektas iš karto.

Baltieji rūmai nurodė, kad prasidėjusiose derybose Kataro sostinėje dėl paliaubų Gazos Ruože – „daug žadanti pradžia“.

Numatoma, kad jos bus toliau tęsiamos penktadienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jo, bet

Jo, bet portretas
Kur dėkite gausiai užsiveisusius .ydus išsigimėlius? Krematoriumų statyti nebegalima. Į darbo stovyklas jie eit atsisakys, nes tvirtins, kad visi yra menininkai ir dirbti niekaip negali. Jei norėsit juos deportuoti, jie skšųsis, kad labai serga ir neturi pinigų. Tada tie .ydai prisimins Lietuvą. O Šimonytė jiem duoda ir duoda naujų kompensacijų. Tada jie už lietuvių viešus pinigus iš biudžeto užsisakyk kruizą Izraelis-Lietuva ir visi sugrius į mažą Lietuvą reikalaudami juos išlaikyti iš Luetuvos biudžeto pinigų. Ne. Toks variantas netinka. Kad Palestinoje jie neturi jokios teisės būti, faktas. Kad juis iš ten išstums, faktas. Bet kur jie dėsis? Yra viena kryptis. Į Lietuvą niekaip nepriimsim. Važiuokit į Ukrainą. Ten šilta, vietos daug ir vadovauja .ydas liliputas klounas zelenskis. Būsit kaip namie. Galėsit toliau reketuot visą Pasaulį kad duotų pinigus už dyką, galėsit toliau transliuoti serialą kaip .ydės prostitutės negavo užmokesčio iš čečėnų ir kaip visi negalit nieko dirbti.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių