Internete – komiški vaizdai: V. Putinas užfiksuotas besielgiantis ypač keistai

  • Teksto dydis:

Internete ėmė plisti komiški vaizdai – priverstas laukti Turkijos prezidento Recepo Tayyipo Erdogano, Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas ėmė itin keistai maivytis.

Vaizdo įrašu telegrame pasidalijo ukrainiečių žurnalistas ir tinklaraštininkas Romanas Šraikas.

„V. Putinas, laukdamas R. T. Erdogano, užsiėmė pantomima, vaizdavo bučinius“, – po vaizdo įrašu rašė žurnalistas.

Jis tikino, kad įrašas buvo paimtas iš rusiško kanalo „RIA Novosti“.

Paviešintame įraše matyti, kaip V. Putinas ypač keistai elgiasi – jis parodijuoja bučinius ir apsikabinimą. Be to, iš lūpų galima suprasti, kad V. Putinas taria:„Kas čia?“.

Taip Rusijos prezidentas reaguoja į R. T. Erdogano atstovo spaudai Ibrahimo Kalino pasisveikinimą su kitu Šanchajaus bendradarbiavimo organizacijos (ŠBO) nariu.

Rusijos ir Turkijos prezidentai praėjusį penktadienį Uzbekistane, Samarkande, surengė derybas ŠBO užribyje. Po susitikimo R. T. Erdoganas teigė, kad Rusija nori kuo greičiau užbaigti karą Ukrainoje.

Paklaustas, kaip jis tai suprato, Turkijos lyderis teigė, kad  per susitikimą Uzbekistane su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu labai daug diskutavo. Kaip rašo Rusijos naujienų agentūra TASS, anot R. T. Erdogano, Rusijos prezidentas jam esą pademonstravo, kad nori kuo greičiau nutraukti karą.

„Tai, kaip viskas vyksta šiuo metu, yra gana problemiška. Manau, kad bus žengtas reikšmingas žingsnis į priekį. Viskas, ką norime pamatyti – taiki šio karo pabaiga“, – akcentavo Turkijos prezidentas.


Šiame straipsnyje: Vladimiras Putinasvaizdo įrašaskeistas elgesyskaras Ukrainoje

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių