Iraniečiai šaipėsi iš D. Trumpo, supainiojusio šalies lyderių pavardes

  • Teksto dydis:

Iraniečiai antradienį šaipėsi iš JAV prezidento Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo), supainiojusio dabartinį aukščiausiąjį šalies lyderį su prieš 30 metų mirusiu jo pirmtaku.

„Ajatolos Khomeini (Chomeinio) turtai ir jo administracija neišvengs šių sankcijų“, – pareiškė D. Trumpas pirmadienį, paskelbdamas naujas sankcijas Irano aukščiausiajam vadovui ir virtinei kitų aukštų šalies pareigūnų.

Tačiau Irano Islamo Respublikos įkūrėjas ir revoliucijos lyderis ajatola Ruhollah Khomeini  (Ruhola Chomeinis) mirė 1989 metais. Nuo to laiko šaliai vadovauja ajatola Ali Khamenei (Ali Chamenėjus).

„Trumpas nežino, kad ajatola Khomeini yra miręs, o Irano lyderis yra Khamenei“, – parašė dienraščio „Etemad“ diplomatinė korespondentė Sara Masoumi socialiniame tinkle „Twitter“.

„Ar šis narcizas laukia, kad jam paskambintų numirėlis?“, – parašė kitas vartotojas, D. Trumpui praėjusį mėnesį pareiškus, kad laukia Irano skambučio.

Vienas socialinių tinklų vartotojas išreiškė mintį, kad taip „Trumpas atkeršijo“ už tai, kad, kaip pranešama, A. Khamenei anksčiau supainiojo D. Trumpo vardą, pavadindamas jį Ronaldu.

Kitas tviterio vartotojas parašė, kad Baltuosiuose rūmuose buvo surengtas sąmokslas, kad prezidentas „pasirodytų kaip beprotis!“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Katinui

Katinui portretas
Nesvarbu ką apie jį mano pelės.

kauniete

kauniete portretas
Taip toliau laikykis -baltasis ZMOGAU..---ar Khomenis ar Khamenis==taspats !! Ne baltam zmogui stengtis gerkliniu garsu israishkai ;;valio D.Trump[ne Ronald...]]

Anonimas

Anonimas portretas
Iš kur rudai beždžionei žinoti tokius dalykus ?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių