J. Bidenas prieš inauguraciją dalyvauja pamaldose

Išrinktasis JAV prezidentas Joe Bidenas (Džo Baidenas) trečiadienį, likus kelioms valandoms iki jo inauguracijos ceremonijos, atvyko į pamaldas vienoje bažnyčioje Vašingtone kartu su Kongreso lyderiais.

J. Bidenas ir būsima pirmoji ponia Jill Biden (Džil Baiden) atvyko į pamaldas Vašingtono Šv. Apaštalo Mato katedroje. Juos lydėjo išrinktoji viceprezidentė Kamala Harris (Kamal Haris) ir jos vyras Dougas Emhoffas (Dagas Emhofas).

J. Bideno kvietimu prie pirmosios poros prisijungė abiejų pagrindinių JAV partijų lyderiai Kongrese, įskaitant keturis aukščiausio rango įstatymų leidėjus.

Tarp jų yra abu Senato lyderiai – respublikonas Mitchas McConnellas (Mičas Makonelas) ir demokratas Čakas Schumeris (Čakas Šumeris), taip pat Atstovų Rūmų pirmininkė Nancy Pelosi (Nensi Pelosi) ir Atstovų Rūmų respublikonų lyderis Kevinas McCarthy (Kevinas Makartis)

Daugelis ankstesnių JAV prezidentų buvo pasirinkę inauguracijos dieną dalyvauti pamaldose Šv. Jono episkopalinėje bažnyčioje, kartais dar vadinamoje „Prezidentų bažnyčia“. J. Bidenas yra antrasis Jungtinių Valstijų vadovas katalikas, o Šv. Mato bažnyčia yra Vašingtono katalikų arkivyskupo būstinė.

J. Bidenas ankstesnę naktį tradiciškai praleido prezidentiniuose svečių namuose „Blair House“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunas

kaunas portretas
Wau! ir budiste Kamala su zydu ispazintoju jos vyreliu-- Bidenas isivare i krikshcioniu sventove !!! svieto pabaiga !! negirdeti paradoksai [..toli jescio budet? sako rusai]]

Y3K3IK

Y3K3IK portretas
Prašys Dievo, kad jų giklus palaimintų

Anonimas

Anonimas portretas
Ir sitas aferistas ir super vagis eina i baznycia. Tai didziausias pasityciojimas is Jezaus Kristaus ir Dievo. Amerikoje demokratu fasistinis rezimas ivede vidaus terora ir masines zudynes. Kursto Ukraina ir Pribaltika isprovokuoti kara su Rusija ir rusu genocida. Uz tai jam bus suteikta Nobelio taikos premija.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių