JAV gelbėtojai rado keliautoją moterį, kuri be maisto susižeidusi išgyveno 9 dienas

  • Teksto dydis:

Sunkiai sužeistai dingusiai moteriai pavyko devynias dienas išgyventi be maisto Kalifornijos laukinėje gamtoje, aplinkui siaučiant gaisrams, kol pagaliau ją surado gelbėtojai.

62 metų Miyuki Harwood (Mijuki Harvud) dėl lūžusių kaulų ir sunkaus išsekimo atsidūrė ligoninėje; ji rugpjūčio 20 dieną išsiruošė į kelionę pėsčiomis po kalnus Fresno apygardoje, susižeidė ir buvo laikoma dingusia.

Išgyventi moteriai padėjo upelio vanduo, kurį jį gėrė iki šeštadienio, kai ją surado gelbėtojai.

„Ji buvo rasta labai atokioje vietovėje Sieros Nevados kalnuose, labai uolėtoje vietoje“, – pasakojo šerifė Margaret Mims.

Kalifornijos greitkelių patrulio pareigūnas Rusty Hotchkissas (Rastis Hočkisas) pasakojo , kad Kalifornijos Orindžveilo mieste gyvenanti moteris planavo išvyką tik vienai dienai, todėl nebuvo pasiėmusi jokio maisto.

„Iš tiesų, ji ropojo nuo vietos, kurioje susižeidė, iki upelio“, – sakė R.Hotchkiss televizijai.

„Šiam keliui jai prireikė maždaug dviejų dienų. Ten ji galėjo gerti iš upelio ir likti gyva“, – pridūrė jis.

Paieškos ir gelbėjimo būriai kelias dienas šukavo klaidžią vietovę; jų paiešką dar labiau sunkino dūmai iš vietovėje kilusių krūmynų gaisrų.

Pasak gelbėtojų, tai, kad moteris buvo rasta gyva, jiems buvo didelis atlygis už jų darbą.

„Kai tai darai jau devintą dieną, tikrai pradedi abejoti..., o tada – tokia sėkminga pabaiga, tiesiog nuostabu!“, – sakė pareigūnas Jimas Abramas (Džimas Abramsas).

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių