JK karalienę Elžbietą II „erzina“ veiksmų stoka kovoje su klimato krize

Jungtinės Karalystės karalienė Elžbieta II yra susierzinusi dėl veiksmų stokos kovoje su klimato krize.

Tokie jos komentarai girdimi telefonu filmuotoje vaizdo medžiagoje vizito Velse metu. Dviejuose vaizdo įrašuose, dalys kurių prastai girdimos, matyti su Kornvalio hercogiene ir Velso parlamento pirmininke Elin Jones besikalbanti karalienė.

Vienu metu JK monarchė pradėjo kalbėti apie COP26 klimato konferenciją ir teigė nežinanti, kas dalyvaus renginyje, kuris vyks šio mėnesio pabaigoje Glazge.

Vaizdo įraše karalienė teigė: „Labai daug girdžiu apie COP(26)... vis dar nežinau, kas atvyksta dalyvauti.“ Atskirame vaizdo įraše JK karalienė, regis, pasako, kad „erzina“, kai „jie kalba, tačiau nieko nedaro“.

Atsakydama karalienei, E. Jones, regis, užsimena apie Kembridžo hercogą Williamą, sakydama, kad ji „šįryt stebėjo jį per televiziją, kai jis sakė, kad nėra jokio tikslo vykti į kosmosą, mums reikia išsaugoti Žemę“.

Williamas anksčiau įspėjo COP26 konferencijos dalyvius susilaikyti nuo „protingų kalbų ir protingų žodžių“. Jis pareiškė manąs, kad „COP(26) svarbu kalbėti labai aiškiai ir atvirai apie problemas ir jų sprendimus“.

Hercogas taip pat sukritikavo šiuo metu vykstančias kosmoso lenktynes, sakydamas, kad didžiausi pasaulio protai turi susitelkti į savo pačių planetos išsaugojimą.

Jis pateikė tokius komentarus praėjus dienai po to, kai serialo „Žvaigždžių kelias“ (Star Trek) žvaigždė Williamas Shatneris pateko į istoriją kaip vyriausias kosmose pabuvojęs žmogus.

90-metis aktorius, žinomas dėl savo seriale atlikto kapitono Jameso T. Kirko vaidmens, trečiadienį pakilo iš Teksaso dykumos raketa, kurią sukūrė „Amazon“ įkūrėjo Jeffo Bezoso kosmoso kelionių bendrovė „Blue Origin“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
taves bobule neerzina greta tumberg ar reptyloidas prarijes indonezijoje mergaite ir isspjoves nes tai vampyras is tokios pat gimines kraujasiurbiu su melynu krauju '''''';

Jina

Jina portretas
Labai teisingai pasakyta,reikia saugoti savo planetą kurioje gyvename o ne apie kosmosą galvą sukti. Reikia viską daryti, kad žemę išsaugotume.

Astronomas hidrologas 41-jų tremtinys Romualdas Zubinas

Astronomas hidrologas  41-jų  tremtinys  Romualdas  Zubinas  portretas
REIKIA NE KOVOTI SU KLIMATO KAITA, BET PAŽINTI ŽEMĖJE VYKSTANČIUS GEOFIZINIUS PROCESUS!!! PIRMIAUSIAI BŪTINA SUSIPAŽINTI SU, PRIEŠ 500 metų MYKALOJAUS KOPERNIKO ATRASTAIS PIRMU IR ANTRU ŽEMĖS AŠIES FIZINIAIS JUDĖJIMAIS, o vėliau ir su LIETUVIO KAUNIEČIO inž. GEOFIZIKO, PROISTORIKO, Romualdo Zubino, PRIEŠ 15 metų, ATRASTAIS TREČIUOJU ir KETVIRTUOJU ŽEMĖS AŠIES FIZINIAIS JUDĖJIMAIS!!!! Šia tema yra parašytos ir išleistos Romualdo Zubino knygos "PERKŪNAS", "PER PRAEIRI Į ATEITĮ", "PAŽADINTA PRAEITIS", "PRAEITIS IR ATEITIS", "PRAREGĖJIMAS", "TVANAI DIEVAI CIVILIZACIJOS". Pastarojoje knygoje yra įmintas "ŠUMERŲ KARALIŲ SĄRAŠAS" kuriam jau per 450 000 metų!!! Tai buvo nustatyta SENIAUSIOS ŽEMĖJE LIETUVIŲ KALBOS DĖKA!.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių