K. Middleton ir princo Viljamo vaikų auklėjimo taisyklės: vieną žodį vartoti griežtai draudžiama

  • Teksto dydis:

Kate Middleton ir princas Viljamas pataria, kaip auginti vaikus, remiantis savo auklės, kuri mokosi Norlande – prestižiškiausiame vaikų priežiūros universitete pasaulyje, taisyklėmis.

Karališkieji tėvai savo vaikams taiko griežtas taisykles, kurios, tikisi, suteiks jiems galių. Griežtų taisyklių turi laikytis ir karališkoji pora, o jas perduoda savo trims mažamečiams vaikams: princui George'ui (dešimties metų), princesei Šarlotei (devynerių) ir princui Louisui (šešerių).

Jie parengė keletą taisyklių, susijusių su jų vaikų auginimu, kurios parodo auklių, mokomų Norlande – prestižiškiausiame vaikų priežiūros universitete pasaulyje, įtaką.

Norlande apmokyta auklė ir podcast'o „The Sleep Mums“ vedėja Sara Carpenter atskleidė, kaip tiksliai dirba aukštos kvalifikacijos auklės ir ko iš jų tikimasi, rašoma portale „Marca“.

Švelnus kalbėjimas

Viena iš pagrindinių Norlando auklės mokymo dalių – mokėti apriboti savo emocinę reakciją į vaiko elgesį. Norlando auklei šaukti ar kelti balsą yra visiškai uždrausta ir pagrįsta, nes tai neleidžia vaikams jaustis stipriems ar palaikomiems.

Tokį požiūrį Velso princas ir princesė naudoja savo vaikams. Portalas „Good Housekeeping“ anksčiau pranešė, kad kieno nors balso pakėlimo valdymas yra griežta taisyklė karališkuose namuose. Jie taip pat pristabdo bendravimą, jeigu jaunuoliai pakelia balsą. Tėvai stengiasi apraminti šauksmus ir bet kokiomis emocingomis temomis mieliau diskutuoja ant „pokalbių sofos“. Tai alternatyva, kuri suteikia vaikams galimybę atskleisti savo emocijas.

Uždraustas žodis

„Netmums“ straipsnyje S. Carpenter atskleidė, kad yra vienas žodis, kurio Norlando auklės negali naudoti. Tai žodis – kvailas. Jis gali būti vartojamas tik lengvabūdiškame kontekste, pavyzdžiui, „padarykime kvailą veidą“. Vartodamos neigiamą žodį auklės akcentuoja veiksmą, o ne vaiką.

Karališkoji auklė Maria Teresa Turrion Borrallo

Karališkąją trijulę auklėja K. Middleton ir princas Viljamas bei jų auklė iš Norlando – M. T. T. Borrallo. Auklė prie šeimos prisijungė 2014 m., kai dar gyveno Kembridže. Ji dalyvavo daugelyje istorinių įvykių, įskaitant princesės Eugenijos ir Jack'o Brooksbanko vestuves. Tuo metu buvo pastebėta važiuojanti automobilyje su princese Šarlote, kuri buvo pamerge.

Karališkoji auklė M. T. T. Borrallo. Scanpix nuotr.

2015 m. per Šarlotės krikštynas buvo pastebėta, kaip auklė padėjo Velso princesei su dviem vyriausiais vaikais. Ji taip pat buvo pastebėta bendraujanti su velione karaliene. Karališkoji komentatorė Victoria Murphy „ABC News“ sakė: „Auklės mokomos visko – nuo ​​gynybinio vairavimo iki saugumo klausimų iki to, kaip rūpintis būsimu karaliumi ar karaliene.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bitė Maja

Bitė Maja  portretas
O kas girdėjote kokiais žodžiais savo vaikus auklėje eiliniai (kansuliniai) angla o jau apie toną tai geriau patylėsiu. O tie karaliai ir princesės tegul mažiau išsi..... Teisingai rašė komentaruose be auklės pamperso pakeisti nemoka

Anonimas

Anonimas portretas
Kai nereikia sukti smegenų, kaip atiduoti paskolą, kaip užsidirbti maistui, vakų ir savo poreikiams , man pasidaro labai įdomu apie Anglijos monarchus ir jų taisykles. Kažin ar jiems įdomus mūsų gyvenimas, nes turbūt mama princesė pamperso vaikui nėra pakeitusi be auklės, nusamdytos už mokesčių mokėtojų pinigus. Ką jau kalbėti apie realų darbą....

Aga

Aga portretas
Atsibuskit! Tą auklę atleido tada, kai dingo iš vaizdo Katerina! Ji išvažiavo namo. Pasenusios žinios!
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių