Karališkoje šeimoje vėl neramu – išleista nauja skandalinga knyga

  • Teksto dydis:

Pastaraisiais mėnesiais britų karališkoji šeima nenusikrato nemalonumų. Šįkart į skandalų akiratį vėl papuolė nuo šeimos atsiskyręs ir JAV gyvenantis sosto paveldėtojo brolis Harry. Pernai pats išleidęs skandalingą autobiografiją, kurioje paviešino sultingas aukštuomenės gyvenimo detales, vyras sulaukė stipraus atsako.

Britų spauda skelbė, kad balandžio ketvirtąją pasirodė knyga, aptarianti, kaip visuomenės mylimas princas ir jo žmona, amerikietė Meghan Markle, prarado britų prielankumą. Knygos „Meghan ir Harry: tikroji istorija“ autorė – karališkosios šeimos peripetijų specialistė Colin Campbell.

Portalas „Mirror“ skelbė, kad knygoje pasakojama, kaip „lengvai pažeidžiamas ir įtakai pasiduodantys vyras papuola į ambicingos moters pinkles“.

Britų publika tikisi, kad autorė knygoje paviešins akylai saugomus karališkosios šeimos užkulisius, kodėl pašlijo Velso princo Williamo, princesės Catherine ir Harry bei Meghan santykiai.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

C. Campbell savo anksčiau išleistose knygoje negailėjo kritikos M. Markle.

„Ji nesimoko iš savo klaidų ir dėl visko kaltina kitus žmones. M. Markle bando gyventi kaip milijardierė, nors nebeturi pinigų. Greitai jie su Harry susidurs su rimtais finansiniais sunkumais“, – sakė C. Campbell.

Gegužę princas Harry planuoja trumpam grįžti į gimtinę aplankyti vėžiu sergančio tėvo karaliaus Karolio III. Nėra patvirtinta, ar žmona ir du poros vaikai vyks kartu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rasa

Rasa portretas
Ta Colin Campbell už gerus pinigus ditrambus rašinėja tiem dviem Williamsuio ir Cotherine kuri ypač mėgaujasi veltėdyste kol apsirgo nuo delikatesu apsiėdimo Kažin kokia čia garbė gyventi amžiname melavime tautai kas dedasi tuose rūmuose Teisingiau butu kad toks Putinas iš tu rūmu su veltėdžiais padarytu badaujančiu skurstančiu vaiku namaisot užgyventu vaikučiai

kauniete

kauniete portretas
Vienintelis ka gerbiu šioje šeimoje tai Harri ir Meghan kuri nesileido tiem išlaikytiniam dergti ja ir kišti tuos savo titulus iš pasakėliu kurie jau senai pasenusi atributika durninti vargetasTai tik prisigrobusiem turtuoliqam pavaidinti karalyste kurios senai nėra o pasaulyje gyvena normalus žmonės

onute

onute portretas
Pagarba princui Harry tai nuormalus protingas vyrukas kuriam matyt netinka tas visas maskaradas ir vaidyba sėdint ir taip biednai tautai ant sprando
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių