Pereiti į pagrindinį turinį

Katastrofos pėdsakai klaidingi

2009-06-06 23:59

Prancūzijos oro bendrovės "Air France" katastrofa prie Brazilijos krantų tapo dar mįslingesnė, kai Brazilijos pareigūnai pranešė, jog iš vandenyno ištraukti daiktai iš tiesų nėra sudužusio lainerio "Airbus A330" nuolaužos.

"Air France" 447-ojo reiso lėktuvas, kuriame buvo 228 žmonės, nukrito į Atlanto vandenyną pirmadienį paryčiais, skrisdamas iš Rio de Žaneiro į Paryžių. Laivai tęsia paieškas zonoje, kurioje anksčiau šią savaitę buvo pastebėta lėktuvo liekanų.

"Iki šiol nerasta jokių lėktuvo medžiagų", – sakė Brazilijos oro susisiekimo kontrolės vadovas brigados generolas Ramonas Cardoso. Jis paneigė anksčiau ketvirtadienį savo paskelbtą pranešimą, kad Brazilijos jūrų pajėgų laivų Atlanto vandenyne rastas krovinių padėklas ir du plūdurai buvo pirmosios iškeltos sudužusio "Air France" lėktuvo nuolaužos. R.Cardoso pripažino, jog šie daiktai tebuvo jūroje plūduriavusios šiukšlės, tikriausiai išmestos iš laivo, kaip ir didelė naftos dėmė, kuri buvo siejama su Prancūzijos orlaivio katastrofa.

Keli Brazilijos jūrų pajėgų laivai ieško oro lainerio nuolaužų, tarp jų krėslo ir didelio fiuzeliažo fragmento, kuriuos oro pajėgų lėktuvai pastebėjo antradienį ir trečiadienį.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų