Pereiti į pagrindinį turinį

Kinų maniakas

2009-01-07 09:00

Kinijos policija centrinėje šalies dalyje ieško vieno sąvartyno darbuotojo, kuris įtariamas kirviu nužudęs aštuonis asmenis, tarp jų – dvejų metų berniuką.

Kinijos naujienų agentūra "Xinhua" vakar pranešė, kad aštuoni nužudytieji pirmadienį buvo rasti Hubėjaus provincijos mieste Suidžou. Sprendžiant iš žaizdų, jų galvos buvo sužalotos kirviu.

Policija dėl šių nužudymų įtaria vietos šiukšlių surinkėją Xiong Zhenliną. Vietos gyventojai sakė, jog 35 metų vyriškio nervai galėjo pašlyti, nes jis neseniai išsiskyrė su žmona, ketindamas susituokti su kita moterimi, kuri galiausiai jį paliko.

Tarp nužudytųjų buvo vyriškį atstūmusi moteris – 43 metų našlė ir jos mažametis vaikaitis. Xiong Zhenlino vadovaujamame sąvartyne rasti kitų šešių žmonių, tikriausiai vyriškio darbuotojų, kūnai, taip pat kruvini kūjai ir kirviai. Suidžou policijos viršininkas Wan Xuebinas sakė, kad kol kas neaišku, kodėl sąvartyne nužudyti šie šeši asmenys.

Per tris dešimtmečius trukusį Kinijos ekonomikos atvirumo didėjimo laikotarpį nusikalstamumo lygis taip pat išaugo, tačiau 1,3 mlrd. gyventojų turinčioje šalyje panašių smurtinių nusikaltimų įvyksta palyginti retai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų