Pereiti į pagrindinį turinį

Kipras netaikys kelionių ribojimo pasiskiepijusiems izraeliečiams

2021-02-15 14:43

Europos Sąjungos (ES) narė Kipras planuoja nuo balandžio 1 dienos panaikinti visus ribojimus nuo koronaviruso pasiskiepijusiems turistams iš Izraelio. Apie tai pirmadienį rašo žinių portalas „Fileleftheros“.

Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / Freepik.com nuotr.

„Pasiskiepijusiems Izraelio piliečiams nuo balandžio 1 dienos nereikės pateikti testo rezultatų ir izoliuotis“, kai jie atvyks į Kiprą – taip, anot portalo, sakė Kipro prezidentas Nikosas Anastasiadesas susitikime su Izraelio premjeru Benyaminu Netanyahu. Jųdviejų susitikimas sekmadienį vyko Jeruzalėje. Turizmas yra viena svarbiausių Kipro ekonomikos šakų.

ES kontraversiškai diskutuojama apie galimą kelionių ribojimų atšaukimą nuo COVID-19 pasiskiepijusiems žmonėms. Pirmasis už tokią privilegiją pasisakė Graikijos vyriausybės vadovas Kyriakosas Mitsotakis. Tačiau greito ES sprendimo šiuo klausimu kol kas nesitikima.

27 šalys svarsto bendro skiepų paso galimybę, tačiau atitinkami debatai sausį buvo atidėti. Viena to priežasčių – kol kas nėra aišku, ar jau pasiskiepiję žmonės negali užkrėsti kitų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų