Pereiti į pagrindinį turinį

„Korean Air“ bosas atsiprašė dėl blogo dukters auginimo

2014-12-12 12:10
AFP-BNS inf.
Cho Hyun-Ah ir jos tėvas Cho Yang-Ho Cho Hyun-Ah ir jos tėvas Cho Yang-Ho Cho Hyun-Ah ir jos tėvas Cho Yang-Ho Cho Hyun-Ah ir jos tėvas Cho Yang-Ho

„Korean Air“ bosas Cho Yang-Ho (Čo Jang-has) penktadienį viešai atsiprašė dėl visuomenės pasipiktinimą ir pajuokas išprovokavusio incidento, kai jo duktė dėl netinkamai patiektų riešutų išvarė iš lėktuvo skrydžio palydovų vadovą.

Per televizijos transliuotą spaudos konferenciją Cho Yang-Ho atsiprašė už dukters Cho Hyun-Ah (Čo Hjun-a) „neprotingą veiksmą“ ir sakė, kad dalis kaltės turėtų tekti jam, už tai, kas jis neaugino jos geriau.

„Tai mano kaltė, – sakė jis. – Kaip (valdybos) pirmininkas ir tėvas prašau visuomenės kilniaširdiško atleidimo“.

Cho Hyun-Ah taip pat buvo šeimos valdomos kompanijos viceprezidentė, bet jos tėvas patvirtino, kad ji atleidžiama iš visų oficialių postų.

Apie Cho Hyun-Ah Pietų Korėjos žiniasklaida pirmuosiuose puslapiuose rašo nuo pat minimo incidento Niujorke, kai ji praėjusį penktadienį privertė į Seulą išskristi turėjusį „Korean Air“ lėktuvą grįžti prie vartų, kad išliptų įgulos vyriausiasis ekonomas.

Cho Hyun-Ah, kuri skrido pirmąja klase, ėmė protestuoti dėl patiektų makadamijos riešutų, kurių ji neprašė, ir dėl to, kad jie buvo patiekti pakelyje, o ne dubenėlyje.

Ji išsikvietė vyriausiąjį ekonomą, kuris, kaip sakoma „Korean Air“ pareiškime, atsakė „melu ir pasiteisinimais“ dėl jo įgulos žinių apie aptarnavimo lėktuve procedūras.

Tada Cho Hyun-Ah nusprendė, kad vyriausiasis ekonomas „nesugeba“ dirbti, ir lėktuvas grįžo prie vartų, kur ekonomas išlipo.

Dėl incidento lėktuvas vėlavo 11 minučių.

Cho Hyun-Ah elgesys Pietų Korėjoje sulaukė didelės kritikos, ji buvo kaltinama smulkmeniškumu ir arogantiškumu, be to, valstybė pradėjo tyrimą dėl galimo aviacijos saugumo taisyklių pažeidimo.

Vėliau penktadienį Cho Hyun-Ah žemai nusilenkė prieš televizijos kameras, kai atvyko į Transporto ministeriją atsakyti į klausimus dėl incidento.

„Nuoširdžiai atsiprašau“, – pasakė rūškana Cho Hyun-Ah žurnalistams vos girdimu, drebančiu balsu. Ji sakė, kad susitiks su tuo įgulos nariu ir „nuoširdžiai atsiprašys“.

Cho Hyun-Ah, kuri vilkėjo juodą ilgą paltą, kalbėjo nuleidusi galvą ir į nieką nežiūrėjo. Tai buvo pirmas viešas jos pasirodymas po gruodžio 5-osios incidento.

Ji patvirtino, kad atsisako visų savo postų, ir pridūrė, kad ketina asmeniškai atsiprašyti to skrydžio įgulos narių.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų