Kremliaus propagandistas tvirtina, kad Rusijai nereikia laikytis tarptautinių įsipareigojimų

  • Teksto dydis:

Vasario 3 d. Kremliaus propagandistai vėl griebėsi branduolinės retorikos. Anot laidų vedėjo Sergejaus Mardano, supervalstybei nereikia laikytis tarptautinių įsipareigojimų.

Rusijos televizijos laidų vedėjas Sergejus Mardanas nepriklausomybės pavyzdžiu pavadino Šiaurės Korėjos vadovybę, grasinančią prieš JAV panaudoti branduolinį ginklą.

Laidos fragmentą socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė britų žurnalistas Francis Scarras.

Rusijos televizijoje ne kartą skelbti grasinimai panaudoti branduolinį ginklą. Mardanas teigia, kad supervalstybei (Rusijai) nereikia niekam nieko įrodinėti, nereikia laikytis Pasaulio antidopingo agentūros (WADA) ar Tarptautinio olimpinio komiteto reikalavimų, atsiskaityti ESBO, TATENA ir kitoms tarptautinėms organizacijoms.

„Šiaurės Korėja yra nepriklausoma, jiems nepriklausomybė yra absoliuti vertybė, dėl kurios jie yra pasirengę padaryti bet ką. Įskaitant visą pasaulį paversti dulkėmis“, – sakė S. Mardanas.

„Kai Kim Jong Unas, valdant Trumpui, pasakė, kad jei perkelsit savo lėktuvnešių grupę prie Šiaurės Korėjos krantų, mes panaudosime branduolinę bombą, visi atsisuko ir suprato, kad jis nemeluoja“, – sakė propagandistas.

 

 


Šiame straipsnyje: RusijaKremliuspropagandabranduolinis ginklaskaras Ukrainoje

NAUJAUSI KOMENTARAI

PIRMIAUSIAI

PIRMIAUSIAI portretas
Už tarptautinių įsipareigojimų nevykdymą pradėkite reikalauti iš teroristinės Amerikos: atominių bombų panaudojimą prieš žmoniją, Iraką, Jugoslaviją, Libiją, Vietnamą, Čilę, Afganistaną...Už padarytą valstybės perversmą Ukrainoje, ko pasekoje šiandien liejasi kraujas.

Apie bukus kacapus

Apie bukus kacapus portretas
Perversmo Ukrainoje;))))))) die, kas per pidoraška!

>>>> Tam "Karas seniai baigtųsį"...

>>>> Tam "Karas seniai baigtųsį"... portretas
KOLORADINE IŠKAMŠA, p*zdink į savo MUXOSRANSKĄ neteršęs LT eterio !!!!!!!!
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių