Kremlius: per Putino ir Lukašenkos derybas susitarta dėl finansinės paramos, dujų kainos

Per antradienį Sankt Peterburge vykusias Rusijos ir Baltarusijos prezidentų Vladimiro Putino ir Aliaksandro Lukašenkos derybas susitarta dėl Maskvos finansinės paramos Minskui bei rusiškų dujų kainos Baltarusijai 2022 metais, pranešė Rusijos prezidento atstovas spaudai.

„[Prezidentai] susitarė dėl paramos kreditais, susijusios su mokesčių manevru Rusijoje, apimčių“, – sakė Dmitrijus Peskovas.

Be to, žodžiais, pasiektas sutarimas, jog rusiškų gamtinių dujų kaina Baltarusijai 2022 metams nebus keičiama.

„Nuspręsta, kad dujų kaina Baltarusijai 2022 metams nebus indeksuojama, išliks 2021-ųjų lygio“, – pranešė D. Peskovas.

Jis pridūrė, jog Rusijos ir Baltarusijos prezidentai taip pat suderino kelias bendradarbiavimo priemones konkrečiose srityse, įskaitant energetikoje.

„Suderinti žingsniai dėl bendradarbiavimo tokiose srityse kaip muitinė, mokesčių reguliavimas, energetika“, – sakė D. Peskovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

JONAS

JONAS portretas
KASDIEN VIS GALINGESNĖ TAMPA RUSIJA AMERIKONAI IŠ VISUR NEŠ KUDAŠIU NES PINIGAI KURIUOS SUNEŠDAVO NATO ARMIJAI IŠVOGĖ JU VADAI PRISIPIRKO PILIU O KAREI IR KARIUOMENĖ APSKURDUS GINKLUOTĖ SENA KAREIVIAI KAD DAR IŠKESTU TOKIOJE ARMIJOJE TAI TIK ŽOLĖ IR NARKOTIKAI PALAIKO JEIGU MUS KAS PULTU TAI NATO SPRUKTU LAUK KAIP IŠ AVGANISTANO ŽMONĖS KADA SUPRASIT KAD AMERIKONIŠKA GALYBĖ TAI MUILO BURBULAS

onute

onute portretas
Laukiu nesulaukiu kada rusija su baltarusija susijungs turėsim dvejus taikius gerus kaimynus ateis laikas kad galėsim su jais prekiauti gausim tiesiogei pigia energija turėsim dideli pladzdarma prekybai Tikrai ateis toks laikas ir greitai amerikonai visiškai duobėje amerika išvogta europa byra tiesiog kas minute pidarastija banditizmas visur kraujas tautos netenka namu bega i nežinia TIKRAI ATEINA GALAS PASAULIO GRIOVĖJAM VISOKIEM SCWABAM STOROŠINIAM

kauniete

kauniete portretas
PAGARBA TIEM DVIE PROTINGIEM GARBINGIEM PREZIDENTAM
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių