Latvija paskelbė sąrašą šalių, iš kurių atvykus nebebus privaloma saviizoliuotis

Latvija pasekė savo kaimynių Estijos bei Lietuvos pavyzdžiu – šalis atveria savo sienas daugeliui Europos šalių. Atvykus į Latviją iš daugiau kaip 20 Europos šalių nebereikės saviizoliuotis, paskelbė Latvijos vyriausybė.

Kaip teigė Latvijos premjeras Krišjanis Karinis, nuo trečiadienio dviejų savaičių trukmės saviizoliacija nebėra privaloma atvykstantiesiems iš daugumos Europos šalių, kurios laikomos mažos rizikos šalimis.

Į sąrašą šalių, iš kurių atvykus į Latviją nereikės saviizoliuotis 14 d., įtrauktos tokios šalys: Liuksemburgas, Nyderlandai, Italija, Danija, Lenkija, Rumunija, Prancūzija, Suomija, Vokietija, Čekija, Estija, Austrija, Bulgarija, Lietuva, Vengrija, Norvegija, Šveicarija, Kipras, Graikija, Islandija, Slovakija, Kroatija, Slovėnija ir Lichtenšteinas.

„Tai reiškia, kad saviizoliacijos turės laikytis tik tie keliautojai, kurie per pastarąsias dvi savaites buvo Švedijoje, Jungtinėje Karalystėje (JK), Portugalijoje, Belgijoje, Maltoje, Airijoje ar Ispanijoje“, – reporteriams sakė Latvijos premjeras.

Sienos su kaimyninėmis šalimis Rusija ir Baltarusija taip pat išliks uždarytos keliautojams, bet atviros prekėms.

1,9 mln. gyventojų turinčioje Latvijoje patvirtintas 1 071 koronaviruso infekcijos atvejis, 24 užsikrėtę žmonės mirė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Neringai

Neringai portretas
Ne paskelbe sarasa o PSO leido paskelbti tai pat anksciau liepe uzdrausti ir visada dabar says ka daryti o jeigu neklausys tai reitingus valiutinis fondas sumazins ir pinigelius apkarpys arba visai padarys sunkiai prieinamus jus aisku sito niekas nemokino ponele rasytoja

Pilietis

Pilietis portretas
Kas i tą Latviją skrenda,važiuoja, ko tenai,ubagų šalis kaip ir Lietuva. Tegul leidžia ,neleidžia visai neįdomu.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių