Pereiti į pagrindinį turinį

Lietuvis griebėsi ginklo

2008-11-28 09:00

Jungtinėse Valstijose verslą turėjęs lietuvis likusį gyvenimą praleis už grotų. Fultono grafystės teismas pripažino jį kaltu dėl dviejų darbuotojų nužudymo.

Naudotais automobiliais prekiavusio Rolando Milinavičiaus bylą teismas nagrinėjo dar nuo 2007 m. vasaros, tačiau galutinis verdiktas paskelbtas neseniai. Prisiekusieji dar proceso pradžioje buvo vieningi. 40-ies lietuvis kaltas dėl dviejų tautiečių nužudymo. 28-erių Martyną Simokatį ir 25-erių Ingą Contrerą jis nužudė dėl to, kad šiuodu paprašė mokėti jiems daugiau.

Į M.Simokatį žudikas šovė net 9 kartus. Šūvius R.Milinavičius paleido į aukos galvą ir krutinę. Anot prokurorų, nuo šūvio į galvą mirė ir moteris. "Tai buvo susidorojimas, kurį išprovokavo įtampa dėl finansinės padėties", – įsitikinęs prokuroras. Tyrėjai nustatė, kad R.Milinavičius turėjo nemažai skolų ir jautė nuolatinį spaudimą iš darbuotojų, kurie reikalavo didesnių algų.

Teismas skyrė žudikui dvi kalėjimo iki gyvos galvos bausmes. Dešimt metų R.Milinavičius praleis griežto režimo kolonijoje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų