A. Lukašenka: Baltarusija ir toliau pirks naftą ne iš Rusijos, kad netektų „klūpoti“

Baltarusija ir toliau pirks naftą ne iš Rusijos, net jei ji bus brangesnė už rusišką, kad netektų „klūpoti“, pareiškė Baltarusijos prezidentas.

„Baltarusija toliau diversifikuos savo pirkimus, kad kiekvienų metų gruodžio 31-ąją netektų „klūpoti“, – penktadienį susitikime su Svetlogorsko celiuliozės fabriko darbuotojais kalbėjo Aleksandras Lukašenka.

Derybas su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu prieš savaitę, per kurias Baltarusija nieko svarbaus nepasiekė, A. Lukašenka pavadino savotiškomis.

Jo žodžiais, Rusijos vadovybė leidžia suprasti, jog Baltarusija gali tikėtis rusiškos naftos ir gamtinių dujų vidaus kainomis tik tuo atveju prisijungs prie Rusijos.

„Rusijos vadovybė daro užuominas apie Baltarusijos prisijungimą mainais į vienodas energijos išteklių kainas“, – sakė Baltarusijos lyderis.

Anot A. Lukašenkos, baltarusių ir rusų tautos tokiu keliu niekada neis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

T

T portretas
Šaunuoliai Baltarusai, reikia priešintis maskvai

...

... portretas
Rusai pakantūs, bet nemėgsta kai juos ilgai durnina.

vidas

vidas portretas
Pagaliau batkai daejo,kad su rusu nacistais negalima draugauti,nes jie ,rusu nacistai draugauja tik su tais,kuriuos gali apvogti,ar teritoriju isplesti.Slyksti tauta.Greit liks apsupta jos nekencianciu valstybiu.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių