Pereiti į pagrindinį turinį

Mero atsakas Radai

2009-03-19 09:00

Kova dėl valdžios Ukrainoje kartais būna ne tik įtempta, bet ir originali. Kijevo merą Leonidą Černoveckį nušalinti mėginantis parlamentas apstulbo gavęs jo atkirtį.

Mero sugebėjimais valdyti sostinę suabejoję parlamentarai nutarė, kad V.Černoveckiui reikėtų pasitikrinti psichikos būklę. Tačiau užuot nuėjęs pas psichiatrus meras nutarė, jog yra geresnis būdas įrodyti savo tiesą. Sukvietęs žurnalistus į stadioną jis demonstravo savo puikią fizinę formą. Tai, jo nuomone, yra geriausias įrodymas, kad psichikos būklė taip pat stabili.

Meras nubėgo 400 m distanciją, prisitraukė 15 kartų ir nuplaukė 50 m baseine. Išlipęs iš baseino jis pademonstravo savo raumenis žurnalistams ir net nepersirengęs padarė pareiškimą. "Ilgai nekalbėsiu. Mano elgesio filosofija tokia: noriu pademonstruoti Kijevo ir visos Ukrainos gyventojams, kad esu fiziškai ir psichiškai visiškai sveikas", – sakė jis. Mero teigimu, visus fizinius pratimus stadione jis atliko tam, kad nuplautų purvą, kuriuo politikai apdrabstė jį ir šalį.

"Demokratijai Ukrainoje iškilo fašizmo ir totalitarizmo pavojus, – sakė jis rodydamas į televizorių, per kurį rodė Aukščiausiosios Rados posėdį. – Šie žmonės mane teisia ir nori, kad likusį gyvenimą praleisčiau už grotų psichiatrijos ligoninėje."

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų