Pereiti į pagrindinį turinį

Namie kalėjo 50 metų

Italiją sukrėtė austro Josepho Fritzlo bylą primenanti istorija. Paaiškėjo, kad pavydus italas 50 metų namie kalino žmoną.

Moteriai į viešumą buvo leidžiama išeiti tik su vyru. Visą kitą laiką ji praleisdavo užrakinta namie. Sutuoktinis žmonai neleisdavo žiūrėti televizoriaus ir su niekuo kalbėtis.

Ši istorija į dienos šviesą išlindo praeitos savaitės pabaigoje, kai moteris dėl širdies problemų buvo nuvežta į Trento ligoninę. Tada į aštuntą dešimtmetį įkopusi moteris gydytojams prisipažino, jog sutuoktinis 50 metų ją namie laikė tarsi kalinę.

Ji medikams sakė, kad pavydus vyras laikė ją užrakinęs namie nuo to laiko, kai 1958-aisiais susituokė.

"Atrodo, moteris buvo tapusi 50 metų virtualia kaline pačios namuose. Ji išeidavo tik su vyru", – sakė policijos atstovas.

Pareigūnas pridūrė, jog išeidamas iš namų sutuoktinis visada užrakindavo visas duris ir uždarydavo langus, kad žmona negalėtų viena išeiti. Vyras taip pat neleisdavo matyti atskirai augusių vaikų, o šiems neleisdavo aplankyti motinos.

Trento miesto prokuroras nurodė įtariamąjį sulaikyti. Šiuo metu jis areštinėje, o pareigūnai aiškinasi, ar moteris nemeluoja. Žinoma, kad į aštuntą dešimtį įkopę sutuoktiniai turi du suaugusius vaikus.

Apžvalgininkai šią istoriją suskubo lyginti su austro J.Fritzlo byla. Vyras 24 metus po namu įrengtame rūsyje kalino ir prievartavo dukterį. Ji tėvui pagimdė septynis vaikus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų