Pereiti į pagrindinį turinį

Naujas Banksy grafičių ciklas

2024-08-14 09:50
„AP News“ inf.

Nenustygstantis grafičių menininkas Banksy, kuris niekada nepatvirtino savo tapatybės, nuo praėjusio pirmadienio kasdien savo „Instagram“ paskyroje skelbia naujus darbus. Naujausias kūrinys nupieštas Čarltone, pietryčių Londone. Ten ant pastato sienos pavaizduotas raganosis, kuris tarsi įsitaisęs ant netoliese stovinčio sudaužyto automobilio.

Ciklas: gatvės menininkas Banksy vėl ėmėsi aktyvios kūrybos, šįkart jo dėka piešinių gyvūnų tematika radosi visame Londone.
Ciklas: gatvės menininkas Banksy vėl ėmėsi aktyvios kūrybos, šįkart jo dėka piešinių gyvūnų tematika radosi visame Londone. / Scanpix nuotr.

Gatvės menininkas Banksy šią savaitę Londone nupiešė naują freską, vaizduojančią raganosį, kuris tarsi lipa ant automobilio.

Tai jau aštuntas jo sukurtas kūrinys gyvūnų tema per pastarąją savaitę, tarp naujausių darbų yra dramblys, ožka, vilkas, pelikanas ir kt.

Menininkas pripažino, kad dar vienas jo meno kūrinys, vaizduojantis piranijas, atsirado ant policijos būdelės netoli Londono centrinio baudžiamojo teismo, vadinamojo Old Bailey, pastato.

Londono miesto korporacijos atstovas spaudai teigė, kad ieškoma galimybių jį išsaugoti.

Praėjusią savaitę ant žuvų parduotuvės sienos Rytų Londone nupiešti pelikanai, vilko siluetas – ant palydovinės lėkštės, esančios ant garažo stogo Pietų Londone.

Palydovinė lėkštė su vilku jau prapuolė, kas ją pašalino, neaišku.

Banksy savo karjerą pradėjo piešdamas purškiamaisiais dažais ant pastatų Bristolyje, Anglijoje, ir tapo vienu žinomiausių pasaulio menininkų.

Jo darbai aukcionuose buvo parduoti už milijonus dolerių. Ankstesnius jo darbus dažnai pavogdavo arba pašalindavo netrukus po to, kai jie būdavo nupiešti.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų