A. Navalnas kalės kolonijoje netoli Maskvos

Šeštadienį paaiškėjo, kad Kremliaus kritikas Aleksejus Navalnas jam paskirtą įkalinimo bausmę atliks Vladimiro srityje esančioje Pokrovo pataisos kolonijoje Nr. 2, į rytus nuo Maskvos, praneša TASS.

Apie A. Navalno įkalinimo vietą paskelbė naujienų portalas „JarNovosti“.

„Pagal šiuo metu turimą informaciją, A. Navalną penktadienį nugabeno į Vladimiro sritį. Bausmę jis atliks IK-2 (Pataisos kolonijoje Nr. 2 – ELTA), Pokrovo mieste. Iš pradžių jam bus skirtas karantinas“, – portalui sakė šaltinis, tačiau nepatikslino, ar A. Navalnas jau yra kolonijoje.

A. Navalnas buvo nuteistas 2,5 metų laisvės atėmimo bausme už tai, kad neva pažeidė lygtinio paleidimo sąlygas, kol Vokietijoje gydėsi po apnuodijimo nervus paralyžiuojančia medžiaga „Novičiok“.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

o liberalų MASIULIUI-- už korupcinę VAGYSTĘ

o  liberalų MASIULIUI-- už korupcinę VAGYSTĘ portretas
paruošta vieta SEIME.--Juk a i š k i a i matosi , kad V. LANDSBERGIO "teisingumas" t e m p i a GUMĄ --iki s e n a t i e s.---O gal, PASIDOMĖS prezidentas NAUSĖDA ? ir n u t r a u k s šios b y l o s SĄMONINGAI tempiamą g u m ą .

Anonimas

Anonimas portretas
Galėjo iš karto kur Magadanan išsiųsti, ko taip arti sostinės ? Kad Geiropos diplomatai siuntinius nešiotų ?

Kur esmė?

Kur esmė? portretas
Ponas Putinas pasakė, kad jeigu būtų norėję, būtų jį likvidavę. O kad jį gali nukenksminti ir kitokiu būdu, bus dabar demonstruojama kaip alibi.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių