Neįtikėtina Kalėdų dovana: JAV įmonė darbuotojams išdalijo 10 mln. dolerių

Viena JAV įmonė savo darbuotojams įteikė neįtikėtiną Kalėdų dovaną – 10 mln. dolerių (9 mln. eurų).

Nekilnojamojo turto bendrovės kalėdiniame vakarėlyje Baltimorėje darbuotojams buvo įteikti raudoni vokai su pinigais. Priklausomai nuo įmonėje išdirbtų metų, 198 darbuotojai gavo nuo 100 iki 270 000 dolerių. „Man trūksta žodžių nupasakoti, kaip jaučiausi. Buvo tiesiog puiku ir neįtikėtina, – stočiai CNN sakė vienas darbuotojas. – Aš vis dar ištiktas šoko. Tai tikrai pakeis mano gyvenimą“.

Įmonės vadovas Lawrence‘as Maykrantzas stočiai teigė, kad bendrovė pasiekė didelį tikslą ir norėjo už tai padėkoti darbuotojams. „Mes norėjome padaryti kažką didelio, –kalbėjo jis. – Tai tikrai buvo vienas nuostabiausių dalykų, kuriuos patyriau savo gyvenime. Visi buvo apimti emocijų. Jie šaukė, juokėsi, glėbesčiavosi vieni su kitais“.

198 dėkingi darbuotojai per šeštadienį vykusį vakarėlį stovėjo eilėje, kad apkabintų vadovus ir jiems papasakotų, kaip išleis pinigus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Buvusi Susisiekimo ministerijos darbuotoja

Buvusi Susisiekimo ministerijos darbuotoja portretas
O man, saziningai isdirbusiai ministerijoje 24 metus, iseinant is darbo vadovai net rankos nepaspaude, apie pinigus is viso pamirsk. O juk viska sioje srityje laisvoje Lietuvoje nuo nulio pradejome ir sukureme mes, seniai dirbantys. Dauguma tokiu buvo ismesti, kaip niekam nereikalingas slamstas. Ir uz ka gerbti tokias valdzias, kurios negerbia nei saves, nei Lietuvos, nei jos zmoniu. Naikinama Lietuva, o ne kuriama, tad iki geroves valstybes kaip iki kosmoso, pone Prezidente.

Dtatas

Dtatas portretas
O mano įmonėje šefas darbuotojams išdirbusiems 5 ir daugiau metų įmonėje kiekvienų metų gale išmoka 1000 € premiją

Truputis folkloro

Truputis folkloro portretas
Eina baudžiauninkas paupiu. Žiūri - ogi ponas skęsta. Baudžiauninkas tiesia jam savo ranką ir sako: "DUOK, ponuli, savo ranką, aš tave ištrauksiu". Tačiau ponas rankos vargšui neištiesė ir nugarmėjo dugnan :((( Parėjęs namo baudžiauninkas papasakojo namiškiams, kokį siaubą matęs ir stebėjosi, kodėl ponas jam rankos neištiesė. Juk buvo visai šalia kranto ir galėjo būt išgelbėtas! O vienas namiškių jam paaiškino, kad reikėjo ponui sakyti: "Ponuli, IMK mano ranką..." , tuomet būtų poną išgelbėjęs, mat ponas BUVO NEPRATĘS DUOTI, TIK-- IMTI :(((
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių