O. Scholzas: Rusijos įsiveržimo į Ukrainą atveju gali kilti pasekmių „Nord Stream 2“

Naujasis Vokietijos kancleris trečiadienį, darbo šiame poste pirmąją dieną, perspėjo Maskvą, jog Rusijos karinės invazijos į Ukrainą atveju galėtų kilti „pasekmių“ kontraversiškai vertinamam rusiškų dujų eksporto vamzdynui „Nord Stream 2“.

Paklaustas televzijos „Welt“, ar galėtų įsivaizduoti, kad šis dujotiekis galėtų būti pasitelktas kaip spaudimo priemonė, O. Scholzas sakė, kad jo vyriausybė nori, jog „būtų gerbiamas sienų neliečiamumas“. Jis pridūrė, kad „visi supranta, jog kiltų pasekmių, jeigu to nebūtų laikomasi“.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunas

Kaunas portretas
,,,o kas del Ukrainos--ji nepriklauso ESajungai ar kitai kokiai sajungai;;Tos valstybes zmones [TIK tos!!] gali ir privalo nuspresti prie ko" prisiglausti" ir kodel kazkas !! vis kursto ugni ?? puiki,turtinga valstybeUkraina===yra laisva priimti sprendimus savo tautieciams naudingus daugumos pritarimu [[[juokinga ,,bet nemaziau 70-80% pilieciu].

Kaunas

Kaunas portretas
Na,ir gudrutis .duju tiekimas i ES ajunga---tai rusiukams --duona su sviestu- tai rusams" deguonis" Taip kad ,gudruti,nesidziauk,,,Tie dujotiekiai rusijai ,kaip ir bulbasiui[per tvora!!] kalio trashu biznis --jiems tai aukso vertes bizniai.. ne tik mums bus nuostolis ,,ne sidziauk...... Laukime [[gal!!] kuomet Zemes Zmonija supras ---jog visos ZEMES iskasenos ==priklauso zmonems neribojant nei tironams,,nei uzurpatoriams,,,Zeme-su jos giluminiais resursais priklauso mums visiems ,,,be jokiu" blokadu".

Anonimas

Anonimas portretas
Užsukus ta vamzdį žiemą visa Europa tuoj sužinotų ką vokiškai reiškia Kaltes Arsch. Pradėti reikėtų nuo pačių kvailiausių - lenkų ir lietuvių...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių