Paaiškėjo, kodėl Velso princesė nepasakė, kokio tipo vėžiu serga

Vaizdo įrašas, kuriame Kate Middleton prisipažino, kad serga vėžiu, sujaudino ne tik ištikimus jos gerbėjus ir draugus, bet ir milijonus žmonių visame pasaulyje. Tačiau kalbėdama apie savo diagnozę, Velso princesė  nenurodė, kurį organą paveikė onkologinė liga, rašo „Hello“.

Dabar jai taikomas profilaktinis chemoterapijos kursas ir ji ketina visiškai pasveikti.

Kokio tipo vėžiu serga būsimoji karalienė, domisi labai daug žmonių, tačiau yra priežastis, kodėl Kate neatskleidė visos informacijos.

„Daugiau neatskleisime jokių konfidencialių sveikatos duomenų. Princesė, kaip ir kiekvienas žmogus, turi teisę į su sveikata susijusi privatumą. Šiuo metu princesė yra sveikimo kelyje, jai taikoma chemoterapija“, – sakė Kensingtono rūmų atstovas.

Visuomenei taip pat nėra žinoma, kokio tipo vėžiu serga karalius Karolis III. Monarchas visuomet informuodavo visuomenę apie savo sveikatą ir atvirai pasakojo, kad jam padidėjusi prostata, taip siekdamas skleisti informaciją apie šią ligą, tačiau, kaip ir Kate, tiksli jo diagnozė šiuo metu laikoma paslaptyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
NEREIKIA UPĖJE. MAUDYTIS NUOGAI...VAT VĖŽYS IR ĮLINDO Į MOTERIŠKĄ VIETĄ....

Smaukalius

Smaukalius portretas
Kokia grazi moteris.... Jei tureciau tokia, kas vakara plaukus uostyčiau ir uostyčiau, ir lupas bučiuočiau, apatines....

Q

Q portretas
musu žvaidždynas kažkaip pasigauna vėži , viens du ir išsigydo ...
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių