Pereiti į pagrindinį turinį

Pergalė „keršto pornografijos“ byloje: moteris prisiteisė daugiau nei vieną milijardą dolerių

2023-08-16 10:33
DMN inf.

Teksaso (JAV) prisiekusiųjų teismas moteriai priteisė 1,2 mlrd. dolerių po to, kai buvęs jos vaikinas išplatino intymias moters nuotraukas be jos sutikimo, praneša BBC.

Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / Freepik.com nuotr.

2022 metais moteris kreipėsi į teismą dėl buvusio vaikino priekabiavimo.

Ieškinyje teigiama, kad vyras internete paskelbė intymias moters nuotraukas, siekdamas ją „viešai sugėdinti“ po išsiskyrimo.

„Tikimės, kad šis stulbinantis žalos atlyginimas atgrasys ir kitus užsiimti šia niekšiška veikla“, – teigė advokatas Bradfordas Gildeas.

Anot BBC, santykių metu moteris su kaltinamuoju pasidalijo intymiomis savo nuotraukomis. Po išsiskyrimo 2021 metais vyras kaltinamas be jos sutikimo paskelbęs fotografijas socialiniuose tinkluose ir suaugusiesiems skirtuose tinklalapiuose.

Jis taip pat buvo apkaltintas turėjęs prieigą prie jos telefono, socialinių tinklų paskyrų ir elektroninio pašto, taip pat prie jos motinos namuose esančios kamerų sistemos, kuria ją šnipinėjo.

Vienu metu kaltinamasis neva išsiuntė moteriai žinutę: „Tu visą savo likusį gyvenimą praleisi bandydama ištrinti save iš interneto. Visi, kuriuos kada nors sutiksi, išgirs šią istoriją ir eis ieškoti. Laimingos medžioklės.“

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų