Pereiti į pagrindinį turinį

Po ilgus metus trukusių ginčų – brolių susitaikymo užuomazgos: K. Middleton turi planą?

2024-10-23 20:21
DMN inf.

Po ilgus metus trukusių ginčų ir polemikos dėl Didžiosios Britanijos karališkosios šeimos – pasiryžimas padėti tašką. Gerai žinoma, kad princo Harry ir princo Williamo santykiai nėra patys geriausi, o tai neabejotinai pakenkė Jungtinės Karalystės karališkosios šeimos įvaizdžiui.

Scanpix nuotr.

Kate Middleton, atsižvelgdama į viską, ką šeima dėl jos padarė, mano, kad laikas kažką atiduoti atgal. Ji tiki, kad padėti susitaikyti dviem broliams būtų geriausias būdas tai padaryti.

Įvairūs pranešimai teigia, kad princas Harry ir Meghan Markle susiduria su sunkumais savo santuokoje, kai kurie šaltiniai skelbia, kad jie gyvena „atskirus gyvenimus“, ir sklando gandai, kad jų romanas gali nutrūkti.

Tai gali būti pagrindinė priežastis, kodėl K. Middleton svarsto galimybę susisiekti. Ji jaučia, kad momentas veikti yra dabar arba niekada.

Karališkasis šaltinis portalui „Closer Online“ sakė: „Kate sugriebė karališkosios šeimos pulsą ir tvirtai tiki, kad tai paskutinė Harry galimybė pasitaisyti ir vėl prisijungti prie karališkosios šeimos, kol dar ne vėlu“.

Artimas K. Middleton ir princo Harry ryšys motyvuoja ją dėti šias paskutines pastangas: „Ji laikosi savo žodžio ir atsisako jo atsisakyti, tačiau tuo pat metu ji aiškiai pasakė, kad Hariui reikia daugiau pastangų. Tai, kad Harry pastaruoju metu atsiribojo nuo Meghan, o ne nuolat buvo šalia, Kate laiko puikia proga jam „smogti“.

Nepaisant visko, ji vis tiek mato Harry kaip mažąjį brolį ir yra pasiruošusi jam atleisti.

Tačiau K. Middleton turi vieną prašymą Hariui. Ji nori nuoširdaus atsiprašymo karaliui Charlesui ir princui Williamui už viešą ir nuolatinę kritiką karališkajai šeimai ir jų gyvenimo būdui. Kai tai įvyks, ji tiki, kad Haris bus sutiktas išskėstomis rankomis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų