Policija triuškino narkotikų gaujas Vokietijoje, Ispanijoje ir Nyderlanduose

Pirmadienį Vokietijoje, Ispanijoje ir Nyderlanduose tyrėjai, ieškodami narkotikų, surengė reidus į daugelį namų ir atliko daugelį areštų.

Vokietijos policijos duomenimis, apieškota 14 nekilnojamojo turto objektų Šiaurės Reino ir Vestfalijos žemėje bei Žemutinėje Saksonijoje, per kratas suimti trys žmonės, konfiskuota 100 tūkst. eurų grynaisiais.

Tuo pačiu metu Ispanijos policija surengė reidus šešiuose objektuose ir areštavo 3 asmenis, konfiskavo 1200 marihuanos augalų. Nyderlanduose policija patvirtino, kad apieškojo vieną nuosavybę, bet daugiau detalių nepateikė, nes tebevyksta tyrimas.

"Kovodami su organizuotu nusikalstamumu turime ne tik išliekančią galią, bet ir ilgą ranką. Tai rodo ne tik areštai Gelzenkirchene ir Bochume, bet ir Ispanijoje bei Nyderlanduose",- dpa sakė Šiaurės Reino ir Vestfalijos vidaus reikalų ministras Herbertas Reulis. Jis pridūrė, kad būtent tarptautinis nacionalinių policijos pajėgų koordinavimas leido policijai pirmadienį suimti tiek daug asmenų.

„Džiaugiuosi, kad nuo šiandien jie nebegali turtėti iš narkotikų sandorių ir priklausomų bei sergančių žmonių kančių“, - sakė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Isvada

Isvada portretas
Kuo daugiau imigrantu is Afrikos ir arytu, tuo daugiau betvarkes ir narkotiku… Musu seimunai uz… Kazin kaip atrodo narkotiku gauja? :D Raso negalvodami, marazmatikai…
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių