Pereiti į pagrindinį turinį

Popžvaigždė D. Lovato sudalyvavo H. Clinton rinkimų kampanijos mitinge

2016-01-23 10:27
WENN-BNS inf.
Reuters nuotr.

Demi Lovato pridėjo šiek tiek „lotynų“ merginų galios Hillary Clinton (Hilari Klinton) prezidentinei kampanijai, kai ketvirtadienį prisidėjo prie buvusios pirmosios ponios per jos mitingą Ajovoje.

Popžvaigždė šalininkams pasakė esanti didelė buvusios valstybės sekretorės gerbėja.

„Nemanau, kad kuri kita moteris būtų labiau pasitikinti už Hillary Clinton“, – sakė Demi, pavartodama anglišką žodį, kuriuo pavadintas ir jos naujasis albumas „Confident“.

Dainininkė per mitingą atliko titulinę albumo dainą ir pridūrė, kad remia H.Clinton siekį tapti JAV prezidente, nes mano, kad ji yra geriausias žmogus pareigoms iš prezidento Baracko Obamos (Barako Obamos) perimti – po vėliau šiais metais įvyksiančių rinkimų.

„Ji absoliučiai įkūnija moterų įgalinimo koncepciją“, – paaiškino Demi.

H.Clinton atskleidė taip pat esanti didelė Demi, kuri atvirai kalbėjo apie savo kovą su valgymo bei psichikos sveikatos sutrikimais, gerbėja, ir pavadino ją „nepaprastu pavyzdžiu“ daugybei žmonių, ta prasme, kad ji kalbėjo „apie dalykus, apie kuriuos žmonėms kartais sunku kalbėti“.

Politikė pridūrė: „Jūs suteikėt viltį ir pozityvų pastiprinimą tokiai daugybei žmonių. Nepaprastai džiaugiuosi, kad esat čia, paskolinat savo balsą ir pavyzdį mūsų pastangoms paskatinti žmones eiti ir dalyvauti partijos sueigose“.

Kovodama su Bernie Sandersu (Berniu Sandersu) dėl Demokratų partijos kandidato į JAV prezidentus statuso, H.Clinton inicijavo nemenką „merginų galios“ judėjimą – ją parėmė ir Amy Schumer (Eimi Šumer), Lena Dunham (Lina Danem), Kim Kardashian (Kim Kardašian), Katy Perry (Keti Peri).

Tuo tarpu B.Sandersą parėmė tokios įžymybės kaip hiphopo grupės „Run The Jewels“ žvaigždė Killeris Mike'as (Kileris Maikas), dainininkai Belinda Carlisle (Belinda Karlail) ir Steve'as Earle'as (Stivas Erlas).

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų