Pereiti į pagrindinį turinį

F.Hollande'o draugė po pranešimų apie jo romaną atsidūrė ligoninėje (atnaujinta)

2014-01-13 07:57
Francois Hollande'as ir Valerie Trierweiler
Francois Hollande'as ir Valerie Trierweiler / "Reuters" nuotr.

Prancūzijos prezidento Francois Hollande'o gyvenimo draugė Valerie Trierweiler buvo paguldyta į ligoninę, kai žiniasklaida paskelbė apie jos vyro romaną su aktore, sekmadienį naujienų agentūrai AFP pranešė pareigūnai.

Pirmosios ponios padėjėjai nurodė, kad V.Trierweiler į ligoninę buvo paguldyta penktadienį, kad „pailsėtų ir būtų atlikti tam tikri sveikatos patikrinimai“. Tikimasi, kad iš ligoninės ji išeis jau pirmadienį.

Bulvarinis savaitraštis „Closer“ penktadienį pranešė, kad 59 metų Francois Hollande'as užmezgė romaną su 41 metų aktore Julie Gayet (Žiuli Gajė).

Socialistų lyderis pasmerkė „Closer“ pranešimą kaip „teisės į privatumą puolimą“ ir pareiškė, jog svarsto galimybę imtis teisinių veiksmų prieš leidinį.

Vis dėlto valstybės vadovas nepaneigė „Closer“ paviešintos informacijos apie jo aistringą romaną, kuris jį ir J.Gayet privertė „beprotiškai rizikuoti“.

Dukart išsiskyrusi ir tris vaikus turinti žavinga 48 metų žurnalistė V.Trierweiler su F.Hollande'u yra beveik visą pastarąjį dešimtmetį.

Kada tiksliai jie tapo pora nežinoma, bet įvairūs pranešimai apie audringą F.Hollande'o asmeninį gyvenimą leidžia daryti prielaidą, kad savo keturių vaikų motiną ir įtakingą Socialistų partijos figūrą Segolene Royal (Segolen Ruajal) jis paliko 2005-aisiais.

Vis dėto viešumoje F.Hollande'as dar dvejus metus rodydavosi su S.Royal, kuri kaip Socialistų partijos kandidatė nesėkmingai dalyvavo prezidento rinkimuose.

„Closer“ paskelbta žinia apie F.Hollande'o meilės romaną sulaukė didžiulio atgarsio kaimyninės Britanijos žiniasklaidoje, kuri seniai su pasimėgavimu, žavėdamasi ir šaipydamasi, aptarinėja apkūnaus ir pliktelėjusio Prancūzijos vadovo gebėjimus pakerėti ir priversti dėl jo dėmesio varžytis vieną už kitą dailesnes moteris.

Tuo tarpu Prancūzijoje žiniasklaidos reakcija buvo santūri ir iš esmės apsiribojo svarbiausių „Closer“ pateiktų faktų atkartojimu.

Visuomenės regis taip pat nešokiravo žinia apie prezidento meilės romaną. Laikraščio „Le Journal du Dimanche“ sekmadienį paskelbti visuomenės nuomonės tyrimo rezultatai rodo, kad 77 proc. respondentų pritaria teiginiui, jog tariamas romanas su J.Gayet yra privatus F.Hollande'o reikalas ir neturi niekam rūpėti.

2012 metų vasarą Eliziejaus rūmų šeimininkės pareigas perėmusi V.Trierweiler negali džiaugtis ramiu gyvenimu.

Vos įsikėlusi į Eliziejaus rūmus ji drąsiai paskelbė ketinanti keisti pirmosios ponios vaidmenį ir sakė, jog galbūt netgi reikėtų sugalvoti naują terminą vietoje „pirmosios ponios“.

Pasirodymas su aukštais smailais kulniukais ir šlaunis atidengiančia suknele paskatino britų bulvarinį laikraštį „Daily Mail“ pareikšti, kad ji yra tikroji žvaigždė šioje poroje, tos „lengvos paryžietiškos elegancijos, dėl kurios prancūzėms pavydi visas pasaulis“, įsikūnijimas.

Tačiau po kelių savaičių dėl savo kovingo būdo V.Trierweiler atsidūrė itin nemalonioje padėtyje.

Supykusi dėl F.Hollande'o paramos S.Royal, V.Trierweiler socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė žinutę, kurioje pareiškė remianti buvusios prezidento gyvenimo draugės oponentą, su kuriuo ši varžėsi dėl vietos parlamente.

Olivier Falorni (Olivjė Falorni), kuris buvo išmestas iš Socialistų partijos už tai, kad atsisakė užleisti vietą S.Royal savo bastione La Rošelyje, laimėjo.

Tuo tarpu V.Trierweiler sulaukė viešų F.Hollande'o priekaištų, o keturi jo vaikai esą liovėsi su ja kalbėję.

Virtinėje straipsnių ir knygų žurnalistė vaizduojama kaip ūmais būdo, pavydi asmenybė, kuri laiko F.Hollande'ą už trumpo pavadėlio. Tuo tarpu viešosios nuomonės apklausos rodo, kad du trečdaliai rinkėjų apie pirmąją ponią yra neigiamos nuomonės.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų