Princas Harry ir Meghan nuo balandžio 1-osios nebevykdys jokių karališkųjų pavedimų

Princas Harry‘is ir jo žmona Meghan kovo pabaigoje nustos vykdyti savo karališkuosius įsipareigojimus. Nuo balandžio 1-osios pora nebeatstovaus karalienei Elžbietai II oficialiuose renginiuose, trečiadienį pranešė Harry‘io ir Meghan atstovė. Jie Bakingemo rūmuose nebeturės ir biuro. Ateityje sutuoktinių reikalus oficialiai tvarkys jų fondas.

Pasak žiniasklaidos, Harry‘is ir Meghan, pasitraukę iš karališkosios šeimos, neteks ir daugiau privilegijų. Gali būti, kad pora ateityje nebegalės savo prekės ženkle naudoti žodžio „karališkas“, pranešė britų naujienų agentūra „Press Association“, remdamasi karališkųjų rūmų šaltiniais. Prekės ženklo „Sussex Royal“ naudojimas esą turi būti peržiūrėtas. Šiuo metu vyksta atitinkamos diskusijos.

Pasak laikraščio „The Daily Mail“, aukšti Bakingemo rūmų atstovai mano, kad karalienės Elžbietos II anūkui ir jo žmonai nedera savo prekės ženkle naudoti žodį „karališkas“.

Princas Harry‘is ir jo žmona Meghan metų pradžioje netikėtai paskelbė, kad atsisako daugumos savo karališkųjų įsipareigojimų ir kad nori būti finansiškai nepriklausomi. Tada rūmuose prasidėjo karštligiškos konsultacijos, kurioms pasibaigus pranešta, kad Harry‘is ir Meghan nebegali naudoti titulo „Karališkoji didenybė“ ir kad daugiau negaus valstybinių lėšų.

Harry‘is ir Meghan ženklą „Sussex Royal“ įkūrė pernai. Jie naudoja šį pavadinimą savo instagramo paskyrai ir jau užregistravo kaip įvairių produktų prekės ženklą.

Šiuo metu pora su sūneliu Archie daugiausiai gyvena prabangioje viloje Kanados vakarinėje pakrantėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių