PSO: „b raupų“ protrūkis – tarptautinio masto ekstremali visuomenės sveikatos situacija

  • Teksto dydis:

Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) trečiadienį paskelbė, kad „b raupų“ (angl. mpox) protrūkis Afrikoje tapo tarptautinio masto ekstremalia visuomenės sveikatos situacija.

Tai aukščiausias pavojaus signalas, kurį gali paskelbti PSO ir kuri leidžia organizacijos vadovui Tedrosui Adhanomui Ghebreyesusui (Tedrosui Adanomui Gebrejesusui) inicijuoti neatidėliotinus veiksmus pagal Tarptautines sveikatos priežiūros taisykles.

„Šiandien posėdžiavęs ekstremalių situacijų komitetas man pranešė, kad, jo nuomone, situacija prilygsta tarptautinio masto ekstremaliai visuomenės sveikatos situacijai. Priėmiau šią rekomendaciją“, – spaudos konferencijoje sakė PSO vadovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na nereikia Merkeliniu , grybauskiniu liadziu prasymu

na nereikia Merkeliniu , grybauskiniu liadziu prasymu  portretas
importuot bezdziones is visu pasaulio skyliu y europa --nebus jokiu ,,B raupu,,,manau ta PSO --tai yra visu virusu skelideja ir kureja ,bet jokiu budu ne sergetoja nuo ju....

na

na portretas
ar petingi vyrai už pasidalintus milijonus vėl pasiruošę ...o kas už cepeliakus...karas eina į pabaigą reikia kažkaip žmones kitu būdu pamarinti, ( pagąsdinti) kad kitiems būtų nauda farmacininkams (ypač kinam) mūsų petingiem vyram rodomiem per TV..nežinau ar liko dar Lietuvoje tikinčių tom nesąmonėm? Privalgę cepeliakų daugiau neteks už dyką tikrai jų ragauti..

stresas valdo silpnuosius

stresas valdo silpnuosius  portretas
ar tie chemizuotieji keturis kartus jau vėl savanoriai apsvaigę nuo propagandos demagogijos
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių