Pereiti į pagrindinį turinį

Romanas virto detektyvu

2008-11-05 09:00

Turtingiausia Vokietijos moteris Susanne Klatten pirmadienį pakliuvo į laikraščių pirmuosius puslapius. Paaiškėjo, kad jos buvęs meilužis šantažavo moterį naudodamas kompromituojančius vaizdo įrašus.

46 metų S.Klatten, kuriai priklausančios automobilių gamybos koncerno BMW ir chemijos pramonės gigantės "Altana" akcijos vertinamos 7,8 mlrd. eurų (apie 30 mlrd. litų), 2007 m. viduryje viešbučio bare susipažino su Šveicarijos piliečiu Helgu Sgarbi.
Šviesiaplaukė trijų vaikų motina neatsispyrė 41 metų vyriškio žavesiui ir kelias savaites su juo susitikinėjo. Jų pasimatymai vykdavo pietiniame Vokietijos mieste Miunchene, viešbučio "Holiday Inn" 629-ame kambaryje.

Kartą H.Sgarbi savo draugei pareiškė, kad slapstosi nuo gangsterių, nes neva suvažinėjo vieno JAV mafijos boso vaiką. Vyriškis paprašė, kad S.Klatten padėtų jam sumokėti 7,5 mln. JAV dolerių (apie 20,1 mln. litų) kompensaciją.

Turtuolė patikėjo H.Sgarbi pasakojimu ir 2007 m. rugsėjį požeminiame viešbučio garaže jam perdavė reikalingą sumą 200 eurų banknotais. Netrukus po to jų santykiai nutrūko.

Vėliau paaiškėjo, kad 629-ame "Holiday Inn" kambaryje būdavo dar vienas žmogus – Italijos pilietis Ernani Barretta. Pasak Italijos žiniasklaidos, jis buvo H.Sgarbi bendrininkas, filmavęs meilužių susitikimus.

Pasak užsienio žiniasklaidos, H.Sgarbi praėjusį gruodį pareikalavo iš S.Klatten maždaug 40 mln. eurų (138 mln. litų), grasindamas paviešinti kompromituojančią medžiagą. Prie grasinančio laiško vyriškis pridėjo DVD diską su vaizdo įrašu.
Milijardierė sutiko šių metų sausio 14 d. susitikti su šantažuotoju viename Tirolio prekybos centre ir perduoti pinigus. Tačiau užuot ten vykusi moteris kreipėsi į policiją. H.Sgarbi buvo sulaikytas, jo byla vis dar tiriama.

Pasak Italijos žiniasklaidos, aštuonias kalbas mokantis aukštas tamsiaplaukis gražuolis H.Sgarbi anksčiau buvo Šveicarijos armijos karininkas, tačiau yra atlikęs bausmę kalėjime.

E.Barretta, kurio žmona buvo įtariama turto prievartavimu, praėjusio dešimtmečio viduryje buvo teisiamas dėl sukčiavimo ir turto prievartavimo.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų