Rusija ir Kolumbija išsiuntė po du viena kitos diplomatus

Maskva trečiadienį pranešė paskelbusi du Kolumbijos diplomatus nepageidaujamais asmenimis, po to, kai Bogota išsiuntė du rusų diplomatus dėl kaltinimų šnipinėjimu.

Kolumbijos pareigūnai antradienį informavo, kad šio mėnesio pradžioje išsiuntė iš šalies du rusų diplomatus, pažeidusius Vienos konvenciją dėl diplomatinių santykių, bet daugiau detalių nepateikė.

Pasak vietos žiniasklaidos, tie asmenys buvo įsitraukę į žvalgybinę veiklą.

Trečiadienio pranešime Rusijos užsienio reikalų ministerija sakė iškvietusi Kolumbijos ambasadorių Alfonso Lopezą Caballero ir pridūrė skelbianti du Kolumbijos ambasados Maskvoje darbuotojus nepageidaujamais asmenimis.

Rusų diplomatų išsiuntimą iš Kolumbijos Rusija pavadino „nepagrįstu sprendimu“, sakydama, kad šis „žingsnis neatitinka tradiciškai draugiškų ir abipusiai pagarbių santykių dvasios“ tarp Maskvos ir Bogotos.

A. L. Caballero valstybinei naujienų agentūrai „RIA Novosti“ sakė, kad tie du kolumbiečių diplomatai ruošiasi lipti į lėktuvą, išskraidinsiantį juos iš Rusijos sostinės.

Kelios Europos šalys, įskaitant Bulgariją, Austriją, Čekiją ir Norvegiją, anksčiau šiais metais išsiuntė Rusijos diplomatų, didėjant įtampai tarp Maskvos ir Vakarų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo portretas
vyt tuos ruskius iš visų ambasadų,nes jas sudaro 80% šnipai

ogi

ogi portretas
pasaulis susirges dar 1 vyrusu tai snipu ...

Antstolis

Antstolis portretas
Niekam cia neidomu. Nereklamuokite tu mutavusiu, dvigalviu vistu nuotraukose.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių