Pereiti į pagrindinį turinį

„Rusijos geležinkelių“ vadovą tinklaraštininkas A. Navalnas jau nuteisė

2013-08-28 08:45
DMN inf.

Elektrinio traukinio ir „Chevrolet“ automobilio avarija Maskvai priklausančioje Ščerbinkoje sukėlė didžiulį interneto lankytojų, tinklaraštininkų ir net aršaus federacijos prezidento Vladimiro Putino kritiko Aleksejaus Navalno susidomėjimą, NewsRu.com.

Rusijos geležinkelių vadovas Vladimiras Jakuninas, Nepaprastųjų situacijų ministerijos atstovas šioje srityje Igoris Černega kaip susitarę teigia, kad automobilio vairuotojas elgėsi įžūliai, ir į pervažą įvažiavo degant raudonam šviesoforo signalui. 

Dėja, ne televizijos kanalo NTV, o liudininko nufilmuoti vaizdai rodo visai ką kitą – pervažą kirto visa vilkstinė transporto priemonių.

Rusijos portalo nuomone, gerai, kad per pervažą dar spėjo pravažiuoti mikroautobusas ir sunkvežimis. Esą pasekmės galėjusios būti dar skaudesnės – nuo daugybės sužeistų ar žuvusių iki traukinio nuriedėjimo nuo bėgių. 

„Chevrolet“ automobilį elektrinis traukinys vilko apie kelis šiltus metrų, kol galiausiai sustojo. 

Savame tinklaraštyje A.Navalnas šio įvykio peripetijas pavadino „Kaip įžūliai bando išteisinti kailinių saugyklos vadovą“.

DMN primena, kad V.Jakuninas - TSRS KGB tarnautojas, „Rusijos geležinkelių“ vadovas ir bankininkas. Tai ne šiaip „asmuo“. Akuliniko rajone netoli Maskvos jis turi 75 milijonus JAV dolerių vertą vilą, kuri užima 7 hektarų plotą. Čia įrengtas 50 metrų baseinas, sauna, užimanti 1400 kvadratinių metrų, minėtoji kailinių saugykla ir maldos kambarys su specialiu mikroklimatu brangioms ikonoms ir knygoms.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų