Per Rusijos parlamento posėdį – pirmininko keiksmai: J. Bideną išvadino ligoniu, kliuvo ir kitiems

  • Teksto dydis:

Rusijos Valstybės Dūmos pirmininkas Viačeslavas Volodinas apkaltino Ukrainos, Prancūzijos, JAV ir Vokietijos vadovus pradėjus karą ir teigė, kad jie yra „praeities žmonės“, kurių greitai nebeliks, rašo UNIAN.

V. Volodinas pratrūko absurdiškais pareiškimais per Rusijos parlamento posėdį.

„Kalbant apie Emmanuelį Macroną, Joe Bideną, Volodymyrą Zelenskį, Olafą Scholzą – tai žmonės iš praeities, jų nebus ateities gražiame pasaulyje, nes jie padarė viską, kad pasaulis būtų įtrauktas į karą, o Ukraina taptų bandymų poligonu“, – sakė jis.

Pasak V. Volodino, minėtų politikų laukia Tarptautinis baudžiamasis teismas – tas pats, kurio jurisdikcijos Rusija nepripažįsta.

„E. Macronas šiandien būtų pralaimėjęs rinkimus Marine Le Pen. Jo komentarai ir prasimanymai su Kinija ir Rusija susijusiais klausimais yra ne kas kita kaip bandymas nukreipti Prancūzijos gyventojų, piliečių dėmesį nuo problemų, kurios egzistuoja šioje šalyje. Apie J. Bideną – ką aš galiu pasakyti, tiesiog sergantis žmogus“, – sakė Valstybės Dūmos pirmininkas.

V. Volodinas apkaltino Vokietijos kanclerį O Scholzą sunaikinus Vokietijos ekonomiką ir sugriovus istoriškai nusistovėjusius ekonominius ryšius su Rusija.

„Tai liečia eilinius Vokietijos piliečius, todėl nei dabartinė, nei būsimoji karta jam to neatleis“, – sakė jis.

Kaip ir dauguma aukščiausių Rusijos pareigūnų, Valstybės Dūmos pirmininkas V. Volodinas mėgsta daryti absurdiškus pareiškimus. Anksčiau jis pagrasino JAV, kad Maskva reikalaus kompensacijos iš Vašingtono už koronaviruso, išplitusio po pasaulį iš Kinijos, sukūrimą.

V. Volodinas taip pat anksčiau pagrasino Amerikai, kad Rusija atims Aliaską, jei Vašingtonas konfiskuos Rusijos turtą, kuris buvo įšaldytas dėl Rusijos atakos prieš Ukrainą.


Šiame straipsnyje: karas UkrainojeViačeslavas Volodinaskeiksmaiposėdis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių