„Ryanair“ lėktuve – koronavirusu užsikrėtęs keleivis

  • Teksto dydis:

Atostogoms susiruošę keliautojai „Ryanair“ lėktuve išgyveno košmarą. Iš Londono Stanstedo oro uosto į Italiją turėjęs pakilti lėktuvas buvo sustabdytas specialia laboratorijos apranga uniformuotų specialistų, kai paaiškėjo, kad lėktuve sėdi koronavirusu apsikrėtęs keleivis, rašo anglija.today.

Esą keleivis prieš skrydį darėsi koronaviruso testą ir jis buvo teigiamas, tačiau neįvardytas asmuo vis tiek nusprendė neatidėlioti savo kelionės.

Keleivis kartu su bičiuliu buvo išlaipinti iš lėktuvo ir išvesti į specialią patalpą oro uoste, kuri yra izoliuota nuo kitų keliautojų. Ten jie susitiko su sveikatos specialistais. Nėra skelbiama, ar keleiviai sulaukė baudos dėl to, kad vis tiek nusprendė skristi ir sukelti grėsmę ne tik kitiems keleiviams, bet ir įgulai.

Išlaipinus keleivius, lėktuvas buvo pilnai dezinfekuotas ir, vėluodamas apytikriai valandą ir keturiasdešimt minučių, jis pakilo į Italiją.

„Šie keleiviai Londono Stanstedo oro uoste mūvėjo apsaugines veido kaukes, o įlaipinti į lėktuvą, jame praleido apytikriai apie dešimt minučių, kol buvo išlaipinti. Išliko labai minimali rizika, kad per tokį trumpą laiko tarpą jie galėjo perduoti koronavirusą kitiems keleiviams ar lėktuvo įgulai. Visi jų taip pat mūvėjo apsaugines veido kaukes“, - sakoma „Ryanair“ pranešime spaudai.

Vienas lėktuvo keleivių nufilmavo dalį incidento ir įrašu pasidalijo socialiniuose tinkluose.

 

 

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/koronavirusas/ryanair-lektuve--koronavirusu-uzsikretes-keleivis?fbclid=IwAR0DVcemuLmVD85AYPTrG4z0_9IdU9uxYG9yMpXOXZ3z8-KCstThfDOrocQ

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tam uzteks kosmarinti zmones

Tam uzteks kosmarinti zmones portretas
T asile ismok rasyti ,o jei esi berastis , netoli rugsejo pirmoji, apsilankyk 2 klaseje

Uzteks kosmarinti zmones

Uzteks kosmarinti zmones portretas
Kas cia per lyga kai nieko neskauda ir gali keliauti??? Kai man buvo gripas tai as net apie pavalgyt net negalvojau, nekalbu apie isejima is namu!!! Gal nera jokios lygos o tie testai rodo pieno riebuma ir pasaulinio masto afera??????

teisingiausia būtų

teisingiausia būtų portretas
jei duotų keliaiviams suspardyt juos kaip obuolius, o paskui tegu izoliuoja
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių