Vatikane bus pastatyti dozatoriai su dezinfekuojančiomis priemonėmis

Prie įėjimų į Vatikaną bus pastatyti dozatoriai su dezinfekuojančiomis priemonėmis rankoms.


Tai pirmadienį naujienų agentūrai ANSA pranešė Šventojo Sosto spaudos tarnybos atstovai, komentuodami koronaviruso plitimą Italijos šiaurėje, kur nustatyta daugiau kaip 220 užsikrėtimo atvejų.

„Atsižvelgiant į Italijos vyriausybės potvarkius, Vatikane svarstoma galimybė atidėti kai kuriuos planuotus renginius, kurie vyksta uždarose patalpose susirinkus daug žmonių. Be to, visuose kontrolės punktuose prie įėjimų į Vatikaną bus pastatyti dozatoriai su dezinfekuojančiomis priemonėmis rankoms“, - cituoja agentūra Vatikano spaudos tarnybos vadovą Matteo Brunį.
 
Bet popiežiaus visuotinių audiencijų programa išlieka be pakeitimų, taip pat nekeičiama pamaldų, įskaitant Pelenų trečiadienį, kuriuo prasideda Gavėnia, tvarka. Pasak M. Brunio, Vatikano atstovai palaiko kontaktus su Lacijaus regiono vadovybe ir Italijos sveikatos apsaugos ministerija ir atsižvelgia į visas jų rekomendacijas.
 
Anksčiau Venecijos vyskupija paskelbė, kad atšaukiamos visos mišios ir uždaroma Šv. Morkaus bazilika. Vienas iš koronaviruso sukeltos pneumonijos protrūkio lokalių centrų nustatytas Veneto regione, kur rasti 35 infekuotieji, o vienas žmogus jau mirė.
 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vienas

Vienas portretas
Ar nereiketu duru su lentom uzkalti tos aukso landos.

J0

J0 portretas
Ojojoj dozatoriai va musiskiai tai pasiruose termovizoriu pastate kuris fiksuoja pieno riebuma su garsiakalbiais oro uostuose dirba issijuose tik nei 1 parskridusio neuzdaro i karantina mat stebi su mobiliaisiais per atstuma tai ir nesupratau ko ten su tais ruporais rekt jeigu nauda nuline manau nesuvokia kokia gresme dar neaisku is kur tas uzkratas ir kaip uzsikreciama pasakas seka tai siksnosparniai tai gyvates tai dar bala zino kas kinai visa gyvenima valgo viska kas juda ar kada uzsikrete nuo gyvunu tikroji priezastis gal ir isaiskes kaip bus po visko

...

... portretas
Negi galima paneigt kad tai ne musulmonų pradėtas džihadas?.. :s
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių