Velykų ceremonijos Vatikane vyks nedalyvaujant maldininkams

Vatikanas sekmadienį pranešė, kad tradicinės Velykų savaitės ceremonijos dėl koronaviruso grėsmės šiemet vyks nedalyvaujant maldininkams.

„Dėl dabartinės pasaulinės visuomenės sveikatos apsaugos ekstremalios padėties visa Didžiosios savaitės liturgija vyks tikintiesiems fiziškai nedalyvaujant“, – sakoma Popiežiaus namų prefektūros pranešime.

Ši įstaiga yra atsakinga už popiežiaus Pranciškaus didžiosios dalies darbotvarkės planavimą, pontifiko susitikimus su valstybių vadovais ir kitais garbingais svečiais.

Vatikanas taip pat pranešė: „Iki balandžio 12 dienos bendrosios audiencijos ir „Viešpaties angelo“ maldos, sakomos Šventojo Tėvo, bus prieinamos tik kaip tiesioginės interneto transliacijos oficialiajame tinklalapyje „Vatican News“.“

Kaip rodo šeštadienį vakare paskelbta naujausia informacija, Italijoje nuo koronaviruso infekcijos COVID-19 mirė 1 441 žmogus, taip pat nustatyta daugiau kaip 21 tūkst. užsikrėtimo atvejų.

Per šią pandemiją Italija tapo smarkiausiai paveikta Europos šalimi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

VOX POPULI

VOX POPULI portretas
"Tik neleiskit sergančiųjų prie dievo, nes ir tas tuoj galus atiduos!"

...,kad paKELCIAU NUOTAIKA SAU ir JUMS...,

...,kad paKELCIAU NUOTAIKA SAU ir JUMS..., portretas
papasakosiu ANEKDOTA is TARYBINIU LAIKU...,parvaziuoja GERIAUSIA MELZEJA is TSKP suvaziavimo...,grizus JAI kolukio PIRMININKAS suSAUKIA SUSIRINKIMA.kad paPASAKOTU NAUJIENAS is SUVAZIAVIMO...,melzeja pasakoja..., NIEKO JUMS DAUG neGALIU paSAKYTI tiktai,kad VELYKOS bus RUDENI...,supraskite GENERALINIS SEKRETORIUS nuolat ir NUOLAT KARTODAVO "VELIKAJA RODINA".melszeja suprato,kad VELYKOS bus RUDENI...,akcentelis PAJUOKAVIMUI... TASKAS
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių