Venesuela skelbia didinanti skrydžių į Maskvą skaičių

Venesuelos turizmo ministras paskelbė, kad jo šalis didina valstybinių oro linijų skrydžių į savo sąjungininkę Rusiją skaičių, daugeliui pasaulio šalių prieš tai uždraudus Rusijos orlaiviams įskristi į jų oro erdvę.

Rusijos prezidento Vladimiro Putino praėjusią savaitę inicijuota Ukrainos invazija išprovokavo daugybę sankcijų, įskaitant oro erdvės uždarymą Rusijos lėktuvams.

„Venesuela yra pasirengusi toliau priimti turistus iš Rusijos“, – ketvirtadienį savo socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje parašė turizmo ministras Ali Padronas. Jis su Rusijos federaline turizmo agentūra esą susitaręs „užtikrinti reguliarių Venesuelos oro linijų „Conviasa“ skrydžių tąsą ir padidinti susisiekimą“.

Rusijos turistų srautai į Venesuelą 2021 metų gegužę smarkiai išaugo, kai abi šalys atidarė tiesioginį maršrutą Maskva–Karakasas.

Rusija ir Venesuela jau kurį laiką yra artimos sąjungininkės. Venesuelos šalies prezidentas Nicolas Maduras pastarąją savaitę išreiškė savo paramą V. Putinui ir pavadino pasaulio veiksmus prieš Maskvą „nusikaltimais“ ir „beprotybe“, tačiau vis vien pasisakė už tolesnes taikos derybas su Ukraina.



NAUJAUSI KOMENTARAI

GEEEERAS.....

GEEEERAS..... portretas
Tuoj Venesuela nebeturės vietos čiabuviams , nes užplūs rusai... gi jiems jau visas pasaulis užtrenkė duris prieš nosī

:))))))

:)))))) portretas
2 flights per week... :)))) axaxaxa- tai kiek anks2iau buvo? 1 flight per month? :)))

nu va

nu va portretas
venesuela, žiūrėk, kad ta tavo maskva nenumušinėtų tavo lėktuviukų. Juk jie banditai, jie tą moka.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių