Pereiti į pagrindinį turinį

„Vieningai Rusijai“ užteks 50 proc. balsų

2009-02-03 21:01
„Vieningai Rusijai“ užteks 50 proc. balsų
„Vieningai Rusijai“ užteks 50 proc. balsų / chattablogs.com nuotr. "Vieningosios Rusijos" pirmininkas Vladimiras Putinas.

Ekonominės krizės krečiamoje Rusija smarkiai krito pasitikėjimas valdančiąja partija „Vieningąja Rusija“.

Sunerimusi partijos vadovybė pasiūlė priemonių, leisiančių atkurti žmonių pasitikėjimą kompleksą. Taip pat numatyta, kad per rinkimus regionuose, kurie vyks šių metų kovą, būtų leista sumažinti balsavusiųjų už partiją skaičių iki 50 proc.

"Dabar buvo duotas nurodymas per daug nepiktnaudžiauti skaičiais ir iš viso pamiršti apie rezultatų klastojimą", - sakė vienas partijos narys. Jo teigimu, regionams liepta fiksuoti realius balsavimo rezultatus. Tačiau jis pripažino, kad yra numatytas ir minimumas. „Vieniems regionams liepta surinkti ne mažiau kaip 50 proc. balsų, kietiems - pakartoti praėjusių rinkimų rezultatą“, - sakė jis.

Be to, partijos lyderiai svarsto galimybes dažniau rengti masines provyriausybines akcijas. Valstybės Dūmos pirmininkas Borisas Gryzlovas sakė, kad žmonėms galima žadėti viską, kad tik jie ateitų į mitingus. Taip, jo nuomone, galima būtų išvengti neramumų.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų