„Wizz Air“ nuo penktadienio atnaujins skrydžius iš Vienos

Vengrijos pigių skrydžių oro linijų bendrovė „Wizz Air“ paskelbė nuo penktadienio atnaujinanti skrydžius iš Vienos. Per artimiausias kelias savaites bendrovė ketina iš Vienos skraidinti į daugiau nei 20 miestų.

Nuo gegužės 1 d. bus atnaujinti skrydžiai iš Vienos į Salonikus, Dortmundą, Lisaboną, Oslą ir Eindhoveną, o skrydžiai į kitus miestus iš Vienos bus atnaujinti vėliau gegužę.

Bendrovė taip pat ketina skraidinti iš Vienos į Romą, Milaną, Tenerifę ir Valensiją, tačiau, perspėjo „Wizz Air“, „dėl greitų kelionių apribojimų pokyčių, sąrašas gali keistis“.

Oro linijų bendrovė patikino nusprendusi imtis saugumo priemonių, kurios sumažins užsikrėtimo riziką. Tarp priemonių – lėktuvų dezinfekavimas kiekvieną naktį, atstumo tarp žmonių reikalavimai registruojantis oro uoste ir lipant į lėktuvą. Lėktuvuose keleiviams taip pat bus dalijamos dezinfekcinės servetėlės.

„Wizz Air“ taip pat žada apmokyti skrydžio palydovus „atpažinti ir elgtis su užsikrėtusiais žmonėmis“.

Savaitgalį bendrovė pranešė atnaujinanti veiklą Londono Lutono oro uoste, iš ten „Wizz Air“ skraidins į daugiau ne dešimtį miestų, daugiausia Rumunijoje.

„Wizz Air“ taip pat ketina atnaujinti veiklą Budapešte ir gegužę iš ten skraidinti į Madridą ir Berlyną.

Nuo koronaviruso pandemijos ypač nukentėjo aviacija, o daugelio oro linijų finansinė padėtis yra prastos būklės, nes skrydžių paklausa iki ankstesnio lygio gali neatsigauti dar kelis metus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių