Žiniasklaida: D. Trumpas ketina atleisti jam nelojalius administracijos darbuotojus

JAV prezidentas Donaldas Trumpas ketina sumažinti savo administracijos darbuotojų skaičių ir remtis tais, kurie įrodė ištikimybę jam. Tai pirmadienį pranešė televizijos kanalas CNN, remdamasis savo šaltiniais.

Sekmadienį naujienų portalas „Axios“ informavo, kad Baltųjų rūmų atstovai ir prezidento šalininkai pastaruosius 18 mėnesių sudarinėjo išsamius sąrašus D. Trumpui nelojalių pareigūnų, kuriuos reikia pakeisti valstybės vadovui palankiais asmenimis. Portalo žiniomis, D. Trumpas gavo ir perskaitė šiuos sąrašus.

CNN šaltiniai savo ruožtu pažymi, jog neseniai JAV prezidentas privačiuose pokalbiuose teigė ketinąs sumažinti administracijos darbuotojų skaičių. Kartu jis pareiškė norįs pirmiausia atsikratyti tų, kurie atsidūrė minėtuose sąrašuose. Anot D. Trumpo, kuo daugiau žmonių gali susipažinti su svarbia informacija, tuo didesnė jos nutekėjimo rizika.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

teisingai DARO,

 teisingai DARO, portretas
juk matome LIETUVOJE konservatorių SKALIKUS , kurie nepagrįstai apipila konservatorių SMARVE-- V A L D A N Č I U O S I U S.-Skalikai visomis išgalėmis bando sugrąžinti į valdžiąsavanaudžius ir NEĮGALIUS konservatorius. TOKIEMS b a n d o s skalikams TRAMPAS neduoda ė s t i-veja į visas KETURIAS pusias

Galvoje

Galvoje portretas
netelpa, kaip gali buti prezidento administracijoje jam nelojaliu darbuotoju.Jie turejo patys pasitraukti, arba juos reikia atleisti su vilko biletu.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių